Tapte lokaloppgjøret, men Jonevret er ikke urolig

Sandnes Ulf slo Viking 1-0 i en treningskamp på Sandnes Stadion i dag. Det får ikke Viking-trener Kjell Jonevret til å miste nattesøvnen.

Kjell Jonevret

Kjell Jonevret deppet ikke etter tapet mot Sandnes Ulf og mener laget hans er i rute foran seriestart.

Kampens eneste mål kom i slutten av første omgang etter et frispark. Edier Frejd headet ballen i mål helt nede i venstre hjørne for Vikings målvakt Arild østbø

-Resultatet er jeg naturligvis ikke fornøyd med, men spillemessig synes jeg det var helt ok, sier Viking-trener Kjell Jonevret.

Lokaloppgjøret i det sure vårværet på Sandnes stadion ble et oppgjør Viking like gjerne kunne ha vunnet etter spill og sjanser, men hjemmelaget var mest effektive.

Kommentar frå Asle Andersen etter kampen Sandnes Ulf-Viking, som slutta 1-0.

Se høydepunkt, intervju og vinnermålet

Bra kontroll

-Jeg synes egentlig vi hadde bra kontroll. Spesielt i andre omgang trykket vi på. Det er klart at det er ikke bra at vi ikke klarer å skåre mål, men vi skaper mange bra sjanser, sier Jonevret

Jonevret er ikke så veldig opptatt av at laget hans tapte lokaloppgjøret to uker før seriestart.

-Her ble det ikke delt ut noen poeng og jeg hadde nok vært mer skuffet om vi hadde tapt 0-1 i serien.

I rute

Sandnes Ulfs trener Asle Andersen

Trener i Sandes Ulf, Asle Andersen.

Til tross for tapet mener Jonevret at Viking er i rute foran seriestart mot Rosenborg om to uker. Det gjør også trener i Sandnes Ulf, Asle Andersen.

Neste helg møter Sandnes Ulf FK Haugesund i sin siste treningskamp foran seriestart.

-Jeg er svært fornøyd med at vi går seirende ut av dette oppggjøret. Vi har mistet mye av kontinuiteten denne sesongen og har en rekke nye spillere på laget, sier Andersen.

Vinnerkultur

Treneren for Sandnes Ulf sier det er viktig å vinne et slikt lokaloppgjør, selv om dette var en treningskamp.

-Det er klart det gjør det. Det er jo en kamp som ingen vil tape og det er godt for oss å kjenne at vi er i rute. Det handler også om å bygge en vinnermentalitet og skape en vinnerkultur. Og det å slå Viking gjør ekstra godt, sier Andersen.