NRK Meny
Normal

LidoLido med ny musikkvideo

I går kom LidoLidos nye musikkvideo «Sleeping On My Piano». Se den her.

– Vi hadde en heftig dag med videoinnspilling, vi gjorde faktisk alt på en dag, sier Peder Losnegård, som går under artistnavnet LidoLido.

Innspillingen ble gjort i en stor hall, og regissøren er norske Kristian Berg. Musikkvideoen er preget av spennende effekter.

Saken fortsetter under bildet

lidolido

Bildet er tatt under innspillingen.

Foto: pressefoto

– Jeg hadde lyst å lage en magisk stemning, og ta hele låten bokstavelig. Den heter jo «Sleeping On My Piano», så da hadde jeg lyst til å sovne på et piano og drømme meg vekk, så skjer det mange magiske ting med pianoene, sier artisten.

En sang om en sang

Sangen «Sleeping On My Piano» handler om at LidoLido drømmer om å skrive en låt.

– Låten handler om å vinne tilbake en jente ved å skrive verdens fineste låt til henne, men så tar det ganske lang tid å skrive verdens fineste låt, og da sovner jeg metaforisk sett på pianoet. Derfor bruker jeg for lang tid, slik at sjansen min med jenten forsvinner, forklarer han.

Saken fortsetter under bildet

lidolido

LidoLidos sang «Sleeping On My Piano» har ingen lykkelig slutt.

Foto: pressefoto

Nytt album

Hans andre album er også snart ferdig, og utgivelsesdatoen er 14. juni. Nå flikker artisten på den siste låten på albumet, før han kan si seg ferdig.

– Det er alltid litt skummelt å lage oppfølgerting, når du skal komme tilbake etter den første suksessen, og så gjøre det en gang til, så det blir veldig spennende, sier han.