NRK Meny
Normal

Lader opp til seriestart i eliten

Viking, Sandnes Ulf og FK Haugesund spiller årets første treningskamper.

FK haugesund, Sandnes Ulf, Viking

Joakim Våge Nilsen, Aksel Berget Skjølsvik og Erik Nevland lader opp til en ny sesong.

Foto: NRK/Scanpix

FK Haugesund - Sogndal 16.30

Jostein Grindhaug, trener FK Haugesund

FKH-trener Jostein Grindhaug.

Foto: Frode Meskau / NRK

I dag tar FKH-trenar Jostein Grindhaug med seg en skadefri A-lagstropp til Bergen for å spille Vestlandsmesterskapet.

Den første kampen er mot Sogndal i ettermiddag, mens det blir finale, eller bronsefinale, mot Brann eller Sandnes Ulf på søndag.

LAGET: Lars Øvernes - Kristoffer Haraldseid, Derek Decamps, Martin Bjørnbak, Joakim V Nilsen - Håvard Storbæk, Eirik V Mæland, Anyora Ugonna, Michael Haukås - Nikola Djurdjic, Oddbjørn Skartu.

BENKEN: Per Morten Kristiansen, Vegard Skjerve, Tor Arne Andreassen, Tom Undheim, Eirik Ulland Andersen, Nikola Grubjesic

Sandnes Ulf - Brann 18.45

Asle Andersen, Sandnes Ulf

Asle Andersen leder Sandnes Ulf.

Foto: Sandnes Ulf

Sandnes Ulf reiser også til Vestlandshallen i Bergen for å utfordre hjemmelaget i kampen om trofeet i Vestlandsmesterskapet.

Sandnes Ulf har med prøvespillerne Allain Junior Olle Olle og Halldór Orri Björnsson. Førstnevnte starter trolig som venstre ving, mens Björnsson skal bli testet som sentral midtbanespiller - trolig som offensiv midtbane i et 4-2-3-1-system, melder Sandnesposten.no.

Randaberg - Viking i morgen 14.00

Henri Anier

Henri Anier er ny i mørkeblått.

Foto: Odd Rune Kyllingstad / NRK
Erik Fuglestad

Erik Fuglestad er ny trener for RIL.

Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX

I Randaberghallen er det klart for kamp mellom Randaberg - Viking i morgen klokken 14.00. Dette er den første kampen som spilles i Rogalandsfotballens nye storstue.

RIL-keeper Roy Dyrdal er ny i mål. Han har, i tillegg med flere andre på laget, en fortid i Viking. Dette gjelder også målvakt Mathias Paulsen, spillende og assisterende trener Thomas Vaaland, og hovedtrener Erik Fuglestad som i morgen leder Randaberg i kamp for første gang.

Daglig leder i Randaberg, Per Thime, håper på opp mot 2000 tilskuere.

– Fasilitetene er flotte. Vi har solgt en del billetter allerede og satser på at folk vil oppleve både den nye hallen og lagene, sier Thime til Viking-fk.no.

Bryne - Varhaug i morgen 12.00

Lørdag kl.12.00 spiller også Bryne internkamp på Varhaug kunstgress over 3 x 20 min.

Ifølge klubbens nettsider er det bare for interesserte å møte opp for å vurdere formen til spillerne 89 dager før første seriekamp. Gjestespillere som Ørjan Grønsund og Petter Larsen fra Alta blir med på internkampen. I tillegg vil også enkelte juniorer få muligheten til å vise seg frem.