NRK Meny

Kvinne knivstukket i Gjesdal

 • Varetektsfengsel etter knivstikking

  Den 21 år gamle mannen som er siktet for drapsforsøk etter at han skal ha knivstukket samboeren sin, er varetektsfengslet for fire uker i Stavanger tingrett. Hendelsen skjedde på Opstad i Gjesdal natt til søndag. Samboeren er alvorlig skadet etter knivstikkingen. Mannen samtykket til varetektsfengslingen, opplyser politiadvokat Lars Ole Berge til NRK

 • Ber om fire uker i varetekt

  I ettermiddag avgjør Stavanger tingrett om mannen som er sikta for å ha knivstukket samboeren sin skal varetektsfengsles. Politiet vil ha mannen i varetekt i fire uker. Hendelsen skjedde på Opstad i Gjesdal i helga. Kvinna endte på sykehus med kritiske skader etter å ha blitt knivstukket flere ganger.

  Knivstikking Ålgård
  Foto: Bjørn Olav Skjæveland/NRK
 • Fengslingsmøte tirsdag

  I morgen, tirsdag, blir mannen i 20-årene som er siktet for drapsforsøk på samboeren sin på Ålgård, fremstilt for varetektsfengsling. Politiet etterforsker fremdeles saken. – Det viktigste for vår del nå er å sikre bevis i form av tekniske undersøkelser på stedet, sier politiadvokat Lars Ole Berge ved Sør-Vest politidistrikt. Politiet jobber også med å innhente videoovervåking som kan være relevant for å belyse saken. Berge sier det trolig ikke vil bli tatt flere avhør med siktede før fengslingsmøtet, men at personer som kan belyse saken vil bli avhørt i tiden fremover.