NRK Meny
Normal

– Jeg forsøkte ikke å takle en gang

Oilers-spilleren Tommy Kristiansen har ønsket Rosenborgs Joe Grimaldi god bedring. Han mener imidlertid at amerikanerens nakkeskade i helgen var resultatet at et uhell.

Tommy Kristiansen

Oilers-spilleren Tommy Kristiansen har ønsket Rosenborgs Joe Grimaldi god bedring i en SMS etter Rosenborg-spillerens skade i helgen.

Foto: Oddmund Sola

– For meg så var det et uhell. Jeg prøver ikke å skade noen. Jeg forsøker ikke å takle en gang. Han vender seg brått inn mot vantet. Da blir det liksom en overkjørsel.

Det sier Stavanger Oilers-spilleren Tommy Kristiansen til NRK etter hendelsen i Leangen ishall lørdag ettermiddag. Tett inntil vantet taklet Kristiansen Rosenborgs Joe Grimaldi. Amerikaneren måtte forlate banen med et brudd i nakken.

Les også: Grimaldi ute i to måneder

Hendelsen vakte sterke reaksjoner hos trønderne, som nå har klaget Kristiansen inn for Disiplinærutvalget til Norges Ishockeyforbund. Kristiansen selv tenker ikke særlig mye på hendelsen.

– Jeg har sendt en tekstmelding til Grimaldi hvor jeg ønsker han god bedring. Jeg håper han kommer seg kjapt tilbake på isen igjen, men dette har jeg lagt bak meg nå, sier Kristiansen.

Les også: – Gutta gjør en helvetes jobb

Oilers-spilleren mener det som skjedde på lørdag ikke vil prege ham i tirsdagens kamp mot Stjernen.

– Det vil ikke det. Jeg har en spillestil som er veldig fysisk. Hvis jeg slutter å takle, så slutter jeg å spille min hockey. Jeg kommer til å legge det fra meg og bare fortsette å smelle på i dag, og ikke tenke noe mer på det, sier Kristiansen.