68-åring fikk kraniebrudd etter blind vold

En 68 år gammel mann fra Nordland er alvorlig skadet etter å ha blitt angrepet av en fremmed mann i Stavanger natt til søndag. Politiet tror gjerningsmannen hadde misbrukt anabole steroider.

Like over midnatt, natt til søndag, fikk politiet melding om en voldsepisode like ved konserthuset i Stavanger. Politiet rykket ut og fant en person skadet.

– En 68 år gammel mann fra Nordland hadde vært på et arrangement i konserthuset, og skulle ta drosje fra stedet da en 27 år gammel mann hoppet ut av en drosje, og gikk løs på han, sier operasjonsleder Ketil Føyen i Rogaland politidistrikt.

Ifølge politiet har offeret overhodet ingen kjennskap til gjerningsmannen, og overfallet skal ha vært umotivert.

– 27-åringen slo mannen flere ganger i hodet, til han falt i bakken. Han ble senere kjørt til sykehuset og innlagt med kraniebrudd, sier Føyen.

Siktet for legemsbeskadigelse

Den voldelige drosjepassasjeren ble pågrepet etter hendelsen og er nå siktet for legemsbeskadigelse under særdeles skjerpende omstendigheter. Han er kjent for politiet fra tidligere voldsepisoder.

– Vi har tatt blodprøve av ham, og han fremstilles for varetektsfengsling på mandag, sier Føyen.

Politiet mistenker mannen for misbruk av anabole steroider.

– Det er overraskende negativt, en uforståelig handling. Det som politiet ønsker å etterforske videre er siktedes rusgrad. Det er grunn til å anta at siktede var påvirket av anabole steroider, sier Føyen.

Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold