Knapp hjemmeseier til Stavanger Oilers

Stavanger Oilers slo Manglerud Star 2-1 torsdag kveld.

Stavanger Oilers

Stavanger Oilers er klare favoritter mot Manglerud Star på hjemmebane torsdag kveld.

Stavanger Oilers tok ledelsen midtveis i første periode, først 1-0 ved Tommy Kristiansen før Kristian Forsberg noen minutter seinere la på til 2-0.

Deretter stoppet det opp for Oilers, men Manglerud Star klarte bare å utligne en av hjemmelagets scoringer. Det var Eric Backmann som reduserte til 2-1 midtveis i den andre perioden.

Stavanger-laget har fortsatt en suveren ledelse med 35 poeng i eliteserien så langt. Lillehammer en nummer to med 26 poeng. Oilers har så langt vunnet 12 av 13 kamper.

Skåret i gleden for serielederen torsdag kveld var at landslagsbacken Dennis Sveum hinket av isen i tredje periode med det som så ut som en kneskade.