Klepp klarte ikke mer enn uavgjort

–Det føles som et tap, sier Klepps målscorer Gry Tofte Ims etter 1-1-kampen mot bunnlaget Amazon Grimstad.

Gry Tofte Ims

Her setter Gry Tofte Ims inn Klepps utligningsmål mot Amazon Grimstad.

–Det var forferdelig dårlig av oss. Vi skulle drept denne kampen lenge før det eneste skuddet de hadde på mål, sier Gry Tofte Ims.

Hun satte inn Klepps eneste mål i kampen i det 59. minutt. Da hadde allerede Amazon Grimstad satt inn sitt mål ved Silje Blakstad.

– Hva gikk galt?

– Vi har nok av innlegg, men er ikke presise nok foran målet, så da går det sånn. Det er veldig skuffende og irriterende, for det var kjempeviktig med tre poeng i denne kampen. Dette føles som et tap, sier Tofte Ims.

Nå skal kleppspillerne riste av seg skuffelsen med trening i morgen tidlig, og så rettes fokuset mot neste kamp.

Avaldsnes-Arna Bjørnar

Avaldsnes klarte 2–1 hjemme mot Arna Bjørnar.

På Karmøy vant hjemmelaget Avaldsnes 2–1 mot Arna Bjørnar. Første mål satte Cecilie Pedersen inn etter 20 minutter, kun to minutter etterpå satte Rosana dos Augusto inn 2–0.

I andre omgang reduserte Arna Bjørnar til 2-1, men Avaldsnes vant til slutt 2–1.