NRK Meny

Kjørte i autovernet på E134

  • Mistanke om promillekjøring

    Politiet har nå vært i kontakt med eieren av bilen, og vedkommende erkjenner å ha kjørt bilen selv da den krasjet inn i autovernet på E134 ved Våg i natt. Sjåføren av bilen stakk deretter av. Politiet mistenker at personen har kjørt i påvirket tilstand.

  • Sjåføren enda ikke funnet

    Føreren av bilen som krasjet med autovernet på E134 ved Våg i natt er enda ikke funnet. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 03.35, men da de kom til stedet hadde sjåføren forsvunnet. Vitner skal ha observert en person løpe fra stedet og inn i terrenget rundt veien. Politiet har søkt med hundepatruljer i området, men vil ikke si noe om resultatet av disse søkene. – Vi mistenker at det var hastighet som førte til krasjet, men vet ikke hvorfor sjåføren stakk fra stedet, sier operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt, avdeling Haugesund.

  • Kjørte i autovernet

    En bil har kjørt i autovernet på E134 på Våg i Tysvær kommune. Sjåføren av bilen stakk deretter fra stedet, ifølge politiet. Det er ukjent om noen personer er skadet i hendelsen, men det skal være snakk om store materielle skader.