NRK Meny

Innbruddsbølge på Jæren

 • Vil ha tredje mann i varetekt

  Politiet vil varetektsfengsle en tredje person for flere innbrudd på Jæren den siste tida. Fra før sitter to personer varetektsfengsla. Det har vært flere grove tyverier i området, og politiet utelukker ikke at personene kan bli sikta for mer.

 • Nytt innbrudd på Jæren

  Politiet har undersøkt en bolig i Klepp der det blei meldt om innbrudd seint i går. De siste ukene har det vært 15 innbrudd i Klepp, Time og Hå, og tre er tatt, ifølge Jærbladet. Det er ukjent om nattas innbruddet kobles sammen med de andre.

 • Mistenkt for å stå bak innbrudd

  Politiet tok i natt to personer på Bryne som er mistenke for å stå bak innbrudd, melder Jærbladet. De mistenkelige personene ble i løpet av kvelden i går obersert to ganger i området Foren/Nubben på Bryne, og det ble iverksatt en politiaksjon med hundesøk. De to personene ble tatt ti på tre i natt.

 • INNBRUDDSBØLGE I DISTRIKTET:

  Politiet frykter at profesjonelle innbruddstyver, som har vært aktive på Østlandet den siste tida, nå har kommet til distriktet, skriver Aftenbladet. I løpet av de siste dagene har politiet fått flere meldinger om innbrudd og forsøk på innbrudd på Jæren. Kjennetegnet for tyvene er at borer hull gjennom vinduskarmen for å ta seg inn i boliger.