NRK Meny
Normal

Ingebrigtsen heiet frem Randaberg til 8-1

Innside-siktede Fred Ingebrigtsen på kamp lørdag.

Randaberg - Os 190708

Fred A. Ingebrigtsen (t.h.) sto ved trenerboksen sammen med trener Kjell Inge Bråtveit og daglig leder Eirik Henningsen under kampen.

Foto: Ståle Frafjord/NRK

Fred A. Ingebrigtsen ønsket selv ikke å uttale seg etter kampen, verken om innsidesaken eller fotballen.

Men mange av dem som var til stede kunne observere en svært engasjert hovedsponsor da Randabergs 2. divisjonslag slo Os fra Hordaland hele 8-1 på hjemmebane.

Tydelig engasjert

Ingebrigtsen så hele kampen sammen med daglig leder i klubben, Eirik Henningsen, ved trenerboksen. Han var tydelig engasjert i det som skjedde på gressmatta - i likhet med de nær 300 andre tilskuerne.

Ingebrigtsen, som tidligere holdt en svært lav profil omkring sitt engasjement i klubben, har den siste tiden vært til stede i flere Randaberg-sammenhenger.

Usikker fremtid

Etter at Acta-gründeren sammen med seks andre ble siktet for innsidehandel med Acta-aksjer tidligere i juni, ble fremtiden for Randaberg brått svært usikker.

Klubben bygger hele sin storsatsing på sponsorpenger for Ingebrigtsen. Etter siktelsen ble det usikkert hvorvidt han kan fortsette sin økonomiske støtte. Tirsdag denne uken ble ansatte og spillere i Randaberg sagt opp, fordi klubben ikke lenger kan garantere for lønnen.

LES: ALLE SPILLERNE SAGT OPP

Mange av spillerne har imidlertid signert nye kontrakter med klubben, tross høye lønnskutt.

LES: - DET ER DRASTISKE LØNNSKUTT

Maktdemonstrasjon

Kampen for øvrig var en ren maktdemonstrasjon av Randaberg. Hele 8-1 vant laget over Os, og Petar Rnkovic sto for fem av dem.

Resultater øvrige kamper: Fana - Stavanger (SIF) 0-2 og Ålgård - Vard Haugesund 2-1.

Spennende blir det når Randaberg og SIF neste helg spiller mot hverandre. SIF ligger nå øverst på tabellen i 2. divisjon avd. 3 med 32, i realiteten, 30 poeng. Klubben er nemlig fratatt to poeng som straff for å ha benyttet spillende trener Cato Hansen uten at han hadde spilletillatelse.

Randaberg er nummer to med 27 poeng.