Klar borgerlig seier

Høyre er smartest og vant NRK Rogalands valgkviss etter å ha slått Arbeiderpartiet i finalen.

Høyres vinnerlag

Høyre tok raskt ledelsen etter å ha svart riktig både på spørsmålet om hvem som var Rogalands siste stortingsrepresentant og tittelen på Tore Renbergs siste bok.
Men Arbeiderpartiet – anført av Eirin Sund – kom sterkt tilbake og imponerte på spørsmålene om lokal sport. Da var Høyre på skikkelig bærtur.

Arbeiderpartiet tapte, men vant allsangen

Vant sangen

Navnet på rådmannen i Haugesund var det imidlertid ingen av partiene som visste og da AP bommet på det musikalske innslaget, sørget AP-politikerne for et gratispoeng til Høyre og dermed ny ledelse for Bent Høie &.

Ingen av lagene turde å satse på Bokn om hvilken rogalandskommune som ga nest mest i forbindelse med innsamlingsaksjonen, men som næringspartiet fremfor noen visste Høyre imidlertid at H-pannen lages i Årdal i Hjelmeland.

Ny spenning


Det ble ny spenning i duellen da Arbeiderpartiet vant allsangen foran det siste og avgjørende spørsmålet om lokal geografi, men der var Høyre igjen sterkest. Dermed ble sluttresultatet 5-3 og relativ klar borgerlig seier og stor jubel i Høyre-leiren

-Det var en dårlig generalprøve, men det innebærer en god premiere. Og premieren er på mandag og selve valgdagen, sier stortingsrepresentant Eirin Sund.

Eirin Sund gratulerer Bent Høie

Flere nyheter fra Rogaland