NRK Meny
Normal

Her er det nye styret:

Odd Arild Kvaløy - som var nestleder i styret i Helse Stavanger - sier ja til å fortsette som ny leder.  Oddbjørg Starrfelt og Karen Irene Stangeland - begge fra Arbeiderpartiet blir nye medlemmer sammen med Jostein Eiane fra Kristelig folkeparti. 

Helse Vest vedtok i ekstraordinært møte i ettermiddag å kaste styret i Helse Stavanger. Det ble avgjort med sju mot fire stemmer.

Dette skjer på bakgrunn av striden om nevrokirurgi i Stavanger. Helse Vest vil legge store deler av nevrokirurgien til Bergen noe det gamle styret i Helse Vest var svært uenig i. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Odd Arild Kvaløy

Odd Arild Kvaløy, ny styreleder i Helse Stavanger.

Odd Arild Kvaløy blir ny styreleder i Helse Stavanger. Kvaløy  var nestleder i det gamle styret. Han er tidligere fylkesordfører for Senterpartiet og sitter blant annet som nestleder i styret i Kommunenes Sentralforbund

Den nye styresammensetningen innebærer at de styremedlemmene som har eller har hatt tilknytning til partiet Høyre, Steinar Olsen og Kristine Sagen Helgø, er ute av styret i Helse Stavanger. Både politikere fra Senterpartiet, Venstre, Arbeiderpartiet og Krf er representert i det nye styret i Helse Stavanger.

Oddbjørg A. Starrfelt (ny) og er foreslått som nestleder. Hun er senior rådgiver Mercuri Urval og tidligere stortingspolitiker for Arbeiderpartiet. Sitter også som styremedlem i Avinor og i Stavangerske og er innstilt som 1.vara til bedriftsforsamlingen i StatoilHydro.

Jostein Eiane (ny). Han er ordfører for Krf i Rennesøy. Sitter blant annet som nestleder i styret for Finnfast.

Karen Irene Stangeland (ny).er HMS-sjef i Rogaland Fylkeskommune. Arbeiderparti-politiker og varaordførerkandidat fra Sandnes.

Torunn Trøhaug (ny),  psykolog og Venstre-politiker fra Stavanger

Ole Hetland, tidligere rådmann i Stavanger – nå direktør for det nye konserthuset. Blant annet styreleder i Buøy Invest, styreleder i Coop Økonom BA og styremedlem i Kommunal Landspensjonskasse.

Helge Bryne, viseadministrerende direktør i Helse Vest.

 

Wenche Erichsen, ansattes representant

Egil Olsen, ansattes representant

Erna Harbo, ansattes representant

Stina Gustafsson, ansattes representant