Haugesund vant 3-1, Bryne vant 1-0

FKH-logo

Bryne tok i mot Kongsvinger i det som var Mons Ivar Mjeldes første hjemmekamp som Brynetrener.

Bryne startet kampen best, men Kongsvinger tok gradvis over, og skapte flere store sjanser. Likevel scoret Ezekiel Bala kampens eneste mål 20 sekund før førsteomgang var over.

- Vi var heldige at vi ikke fikk mål mot oss da Kongsvinger presset som verst. Vi klarer holde dem fra livet i andre omgang, og alt i alt er jeg fornøyd med guttene i dag, selv om vi fremdeles har en del å gå på, sa Mons Ivar Mjelde til NRK etter kampen.

FKH fortsatt i teten.

FK Haugesund leverte en omgang med festfotball og det var nok til å slå tabellnabo Løv-Ham 3-1.

Haugesund fikk en drømmestart og scoret allerede etter tre minutter ved Dag Roar Ørsal. Deretter var Hornseth uheldig og satte ballen i eget mål.

Hjemmelaget kom imidlertid sterkt tilbake. Fint spill kombinert med aggressivt forsvarsspill ga to mål signert Thomas Sørum, som også ble kåret til dagens FKH-spiller av publikum.

Haugesund beholder dermed 3. plassen på tabellen, og klatret også tre poeng nærmere 2. plass som gir direkte opprykk ettersom Kongsvinger tapte for Bryne.

Poeng for SIF

Stavanger fikk med deg et poeng i den målløse kampen mot Mjøndalen. Stavanger misbrukte straffe og Torger Motland ble utvist etter to gule på et minutt.