Haugesund hentet opp Viking-ledelse

Et effektivt Viking-lag ledet 2–0 mot Haugesund, men eliteserierivalen kom tilbake og sikret 2–2 i en treningskamp i Storhall Karmøy fredag.

FK Haugesund - Viking treningskamp

Haugesund styrte starten av kampen, men Viking scoret på to av tre sjanser med ni minutters mellomrom og ordnet 2–0 før 25 minutter var spilt.

Samuel Adegbenro ga Viking ledelsen på lagets første sjanse i kampen, før Michael Haukås sikkert satte inn 2–0 etter å ha blitt servert av Adegbenro i det 22. minutt.

– Selvfølgelig er jeg skuffa over at vi ikke vant. Godt gjort av Haugesund å komme tilbake i kampen, sier Viking-trener Ian Burchnall.

Haris Hajradinovic reduserte til 1–2 like før pause da han skjøt via en Viking-spiller og i mål. Tidligere Skeid-spiller Johnny Buduson utlignet til 2–2 tjue minutter før slutt.

– Jeg synes det bølga for mye fram og tilbake. Jeg kunne helst sett at det var strammere, men samtidig var det to ivrige lag med masse entusiasme og guts. Periodevis bra, sier Jostein Grindhaug, leder for A-laget i FK Haugesund.

Haugesund sto med tap mot Vidar, uavgjort mot Krasnodar og seier mot Nest-Sotra før fredagens treningskamp. Viking slo Jerv 2–0 i sin forrige treningskamp.