Ingen nye spor etter Agnes etter rundspørring i Forsand

Politiet har fremdeles ingen spor etter Agnes Elisabeth Müller (36). Søndag avslutta de det foreløpig siste søket på land i Forsand.

Dør til dør-aksjon i Forsand

Lørdag og søndag gikk politiet fra dør til dør i Forsand. De har snakka med folk som bor ved Oanes ferjekai, og i området der kvinnas bolig ligger – Eikeland.

Foto: Kristoffer Møllevik / NRK

– Tross iherdig arbeid har politiet ikke kommet noe nærmere å finne ut av hvor Agnes Elisabeth Müller er, eller hvorfor hun forsvant, skriver politiet i en pressemelding etter at søndagens rundspørring og søk er avslutta.

Forsand

Den savna kvinna blei trolig sett for siste gang her, på Oanes ferjekai i Forsand.

Foto: Rolf Marnburg

Siste observasjon av 36 år gamle tobarnsmora Agnes Elisabeth Müller var i Forsand, trolig på Oanes ferjekai, onsdag før skjærtorsdag. Hun skal ha blitt kjørt til ferjeleiet seint om kvelden.

Formelt etterlyst blei hun først noen dager seinere, tirsdag 22. april.

Har gjennomsøkt Forsand

Politiet har ikke villet si når familien hennes meldte henne savna, men ektemannen har etterlyst henne på Facebook fredag 18. april.

Gjennom uka har politi og leitemannskaper søkt etter kvinna både i sjøen og på land. Frivillige fra bygda, et helikopter og dykkere har vært involvert i leitinga. Lørdag gikk politiet fra dør til dør i kommunen, i områdene Müller bor og sist blei sett.

Dette dreier seg om en strekning på 15 kilometer.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med magasin, sport og vær.

VIDEO: Se TV-innslaget om rundspørringa fra Lørdagsrevyen 26. april.

Agnes Elisabeth Müller

Agnes Elisabeth Müller.

Foto: POLITIET

Søket i sjøen blei avslutta lørdag. På søndag blei rundspørringa gjort ferdig, og søket på land fortsatte.

Uten å få nye opplysninger eller finne spor.

Er tysk, men snakker godt norsk

Politiet skal fortsette etterforskninga, men det er nå uklart om, og i tilfelle når, søk på land kommer til å bli gjenopptatt.

– Politiet kommer mandag til å ta stilling til hva de nå skal gjøre, sier informasjonskoordinator Thea Cecilie Engelsen.

Müller er opprinnelig tysk, men snakker godt norsk med tysk aksent. Hun er cirka 170 centimeter høy, har normal kroppsbygning og langt, lyst, krøllete hår. Da hun forsvant, hadde hun trolig på seg blå jeans, hvit jakke og lysebrune sko.