NRK Meny
Normal

Hansen vil vise flere lag av Hansen

Torsdag kveld er det premiere i Stavangeren på Hans Morten Hansens nye forestilling: «50 shades of Hansen.» Senere skal Stavanger-komikeren på turne landet rundt.

50 shades of Hansen

Hans Morten Hansen snakker om trusestrikkene sine. Ellers er det ikke forespeilet at 50 shades of Hansen skal inneholde særlig mye sex.

– Jeg har jo klaget på at mine trusestrikker driver «hekkan» med meg. De har en tendens til å bare flappe seg over og legge seg dobbelt. Så der står jo ikke Björn Borg lenger, det står Bryne torg på trusene mine. Nå har jeg blitt lei av det. Nå har jeg begynt å kjøpe trusene mine på Dressmann. De heter jo Man Man, og når den flapper over så står det Nam Nam!

Les også: Slik bør du oppføra deg på Julebord

Les også: Då bedehus blei revyscene

Slike detaljer fra det private røper Stavanger-komikeren Hans Morten Hansen i den nye forestillingen sin «50 shades of Hansen».

Nitten forestillinger er lagt ut for salg på Stavangeren. Senere skal Stavanger-komikeren ut på turne til resten av landet.

Hans Morten Hansen

Hans Morten Hansen spiller på sin egen utilstrekkelighet i den nye forestillingen. Slik ser det ut når han beveger seg gjennom hagen sin med vondt i ryggen.

Foto: Odd Rune Kyllingstad / NRK

«Sånn passe» generalprøve

– Det gikk sånn som det skal gå på generalprøven. Det er et gammelt teaterordtak som sier at hvis generalprøven er litt sånn passe, så blir premieren veldig, veldig bra. Sånn sett så tror jeg vi er i mål, der vi skal være, sier Hansen.

: – Jeg mistet røykpakken i løypa

– Et problem for oss mannfolk når vi legger på oss, er at vi kan legge på oss litt ujevnt. Du kan faktisk risikere å utvikle «man-boobs», eller mannedaier, som det heter. Uansett hvor glad du er i å kjenne på bryster, når det er dine egne, så skal du ha vært veldig lenge alene før det er skikkelig deilig for å si det sånn ...

– Et sammensatt menneske

I pressemeldingen om showet heter det at Hans Morten Hansen spiller hemningsløst på sin egen utilstrekkelighet i «50 shades of Hansen».

Navnet på forestillingen forklarer han på denne måten:

Hans Morten Hansen

Hans Morten Hansen vil gjerne vise flere lag av seg selv i den nye forestillingen '50 shades of Hansen'.

Foto: Odd Rune Kyllingstad / NRK

– Det er mange paralleller mellom meg og hovedpersonen i en bokserie som heter «50 shades of grey». Jeg er litt mer fargerik enn han, derfor kunne jeg ikke bruke den samme tittelen. Ellers er det veldig mange likheter der, smiler han, og vil ikke utdype temaet.

Dette er Hansens fjerde helaftens soloshow på Stavangeren. Både i 2010 og i 2012 fikk han Komiprisen for beste standupshow.

– Det går egentlig på at jeg er 50, og er et sammensatt menneske, og jeg har lyst å vise et par av disse legene med Hansen som ligger der, sier komikeren.