Verken bilfører eller vitner har meldt seg

Politiet står fast i etterforskninga av påkjørselen på Storhaug i går kveld, og ber om hjelp fra publikum. En 13 år gammel gutt på sykkel ble påkjørt. Bilisten stakk fra stedet.

Laster kart, vennligst vent...

Lørdag ettermiddag opplyser politiet at de har få spor å gå etter.

– Det er ingen som har meldt seg - verken bilføreren eller vitner. Dette gjør etterforskninga vanskeligere for oss, sier vaktleder i Sør-Vest politidistrikt, Pål Kommedal.

Arbeidet med å oppklare hva som skjedde fortsetter. Politiet håper på tips i saken.

– Vi ønsker å komme i kontakt med både bilfører og vitner, sier Kommedal.

Kutt i ansiktet

Det var rundt klokka 20 fredag kveld at politiet fikk melding om at en gutt hadde blitt påkjørt mens han var ute og syklet i Stavanger.

– Han syklet i området ved Storhaug idrettshall da han ble påkjørt av en bil. Men denne bilen kjørte fra stedet uten å stanse, sier operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt, Svein Kjetil Larsen.

Den 13 år gamle gutten er tatt med til legevakten.

– Politipatruljen på stedet så at gutten hadde et kutt i ansiktet, han hadde også oppskrapte hender og hull på klærne. Han ble derfor tatt med til legevakten for undersøkelse der, sier Larsen.

Vil ha kontakt med vitner

Gutten har beskrevet bilen som en sedan personbil, muligens av merke Audi. Politiet er i dialog med gutten, i håp om å få mer informasjon. De ønsker også å komme i kontakt med vitner.

– Så langt er det ingen vitner som har meldt seg. Vi håper det er noen som har sett dette, og ber de ta kontakt med politiet, sier Larsen.

Politiet ser svært alvorlig på hendelsen.