NRK Meny
Normal

Romantikk i salongen

Skuespiller Helga Guren fronter bandet «Guren Salong» sammen med kjæresten Anders Brunvær Hauge. Og det er den vidunderlig vanskelige kjærligheten som er temaet i deres 84/85-bidrag. «I want to know what love is ...»

Ny versjon av I wanna know what love is

Det er mange som har danset, grått og drømt mens de har hørt Foreigners klassiker fra 1984. Bare åpnings-akkordene til «I want to know what love is», gjør noe med deg, iallfall dersom du var ungdom på 80-tallet.

– 80-tallet var et svulstig tiår, på godt og vondt. De la liksom ingenting imellom, verken i tekstene eller i melodiene, sier Anders Brunvær Hauge.

Han spiller tangenter i Guren Salong, et slags musikk-kollektiv som egentlig består av mange flere musikere enn vi fikk plass til i vårt lille 84/85-studio. Trio-versjonen som tolker Foreigner består av Anders, Helga og gitarist Rolf Kloster.

– Det var spennende å ta en så svær hit og forsøke å gjøre noe annerledes med den. Jeg er veldig glad i harper, og tenkte at harpe kunne være en god ide i denne versjonen, sier Helga Guren.