Gullfest i DNB Arena - Oilers er norgesmestere

Byttå blir værende i Stavanger - etter en thriller av en finale ender stillingen 4-2 i DNB Arena.

Peter Lorentzen jubler

Oilers Peter Lorentzen jubler etter andre mål under ishockeykampen mellom Stavanger Oilers og Storhamar Dragons.

Foto: Johansen, Carina / NTB Scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

16 sekunder gjenstår av kampen når Tommy Kristenesn setter pucken i mål og øker til 4-2. Seieren er dermed i boks for Oilers.

Ett minutt og tolv sekunder av kampen gjenstår når Storhamar tar tredve sekunders timeout.

Med fem minutter igjen av kampen, er Oilers igjen fulltallige, etter at Oilers' Kissel fikk to minutter på benken for hekting.

Temperaturen er igjen skyhøy i DNB Arena. To minutter ut i tredje omgang setter Storhamars Martin Gran pucken i mål, og reduserer til 3-2. Oilers er igjen fulltallige etter at Solberg fikk to minutter på benken for hekting.

3-1 etter tredje periode

Etter en spennende andreperiode er stillingen 3-1, med følgende skuddstatistikk: 18-13.

På tiden 13:38 ut i andre periode setter Tommy Kristiansen pucken i mål, og øker Oilers' ledelse til 3-0 over Storhamar.

Oilers' Solberg får to minutter for å holde motstanders kølle. Like etter uvises Veidmann for puck out, og Storhamar utnytter at de spiller med overtall. Med fem mot tre spillere på banen reduserer Storhamars Løkken Østli til 3-1.

Halvannet minutt før andre periode er over, spiller Oilers igjen med alle mann på banen,

Storhamars Jacob Berglund får to minutter på benken for slashing med ett minutt igjen av andre periode. Storhamars Øksnes får ti minutter for dårlig oppførsel - gjestene spiller underbemannet inn i tredje periode.

2-0 etter første periode

Etter første periode leder Oilers 2-0 over Storhamar i kveldens finalekamp i DNB Arena.

Adrian Veideman sørget for finalens første mål, og sendte Oilers i ledelsen 1-0 mot Storhamar, til stor jubel fra en fullsatt DNB Arena.

Oilers spiller effektivt, og 17 minutter ute i kampen sender Peter Lorentzen pucken i mål etter pasning fra Forsberg, og øker til 2-0-ledelse for vertskapet.

Etter første periode er har Oilers hatt 15 skudd, gjestene fra Hamar har hatt 13.