NRK Meny
Normal

Grindhaug vurderer å trekke seg

Suksesstreneren Jostein Grindhaug i FK Haugesund vil snart ta en prat med klubbledelsen om sin egen framtid i klubben.

Jostein Grindhaug

Mangeårig trener i FK Haugesund, Jostein Grindhaug, har alltid tatt ett år om gangen.

Foto: Roald, Berit / NTB scanpix

– Når en kontrakt nærmer seg utløp, og du har vært trener i nesten sju år, er det ganske lenge i fotballsammenheng. Da er det naturlig at både jeg og klubben stopper opp og tenker oss litt om, sier suksesstrener Jostein Grindhaug til NRK.

Grindhaug har vært trener i FK Haugesund siden 2009, og etablert laget i den øverste divisjonen i norsk toppfotball. Ifølge Haugesunds Avis har han hele tiden gitt uttrykk for at han tar ett år om gangen. Kontrakten med FKH går ut 2015

FKH-treneren varsler nå at han snart vil ta en prat med klubbledelsen om sin egen framtid i klubben. Grindhaug førte laget til bronse i 2013 – året etter havnet laget derimot på en skuffende ellevte plass på tabellen.

– Fjoråret var tungt. Nå blir det nok år der vi må jobbe hardt. Vi er inne i en brytningsperiode i FKH. Den må vi ri av og så må vi bygge nytt. Så må vi se om det er jeg eller andre som skal være med på det, sier Grindhaug til Haugesunds Avis.

I samtale med klubben

Til NRK sier Grindhaug at han vært i dialog med klubbledelsen om forlengelse av kontrakten.

– Vi har snakket sammen siden sesongslutt i fjor, og vet hvor vi står i forhold til hverandre. Det må passe for alle parter – både klubben, sponsorer, supportere og meg selv, sier han.

Han beskriver tiden som trener som fylt av både oppturer og nedturer, og sier at han lenge har skjøvet spørsmålet om hans videre fremtid som trener i FKH foran seg.

– Jeg har jo visst om det ganske lenge, men når media nå tar kontakt, blir man svar skyldig. Det kom litt bardust på i dag, men det måtte vel komme, sier han.