– Noe som har vært et fort for oss, ser ikke så bra ut

FK Haugesund er ikke lenger like sterke på hjemmebane. På fire hjemmekamper har klubben bare samla inn to poeng, og Jostein Grindhaug forstår godt dem som nå begynner å miste trua.

Bronsevinneren fra forrige sesong i eliteserien, FK Haugesund, ligger på 13.-plass etter hjemmekampen hvor Aalesund vant 2-1 søndag. Jostein Grindhaug er FK Haugesunds trener.

– Jeg er vant med det. Det går på rutine etter hvert, sa FK Haugesunds trener Jostein Grindhaug etter tapet mot Aalesund hjemme på egen stadion søndag.

Grindhaug innrømmer at han er skuffa.

– Men jeg klarer å skjule det godt, sier han.

FKHs Daniel Bamberg går skuffet forbi et jublende Aalesund

FKHs Daniel Bamberg går skuffa forbi et Aalesund som jubler etter kampens første mål søndag. Gjestene vant 2-1.

I søndagens kamp kom Aalesunds første scoring like før første omgang var slutt. FKHs mål 65 minutter ut i kampen var nok til at Haugesund viste seg fra sin litt mer sultne side en stund.

Ingen seire hjemme

I de siste ti minuttene av kampen var det derimot tydelig at Aalesund begynte å lukte på sesongens første seier da Haugesund mistet ballen flere ganger.

Treneren, som er kjent for å ha blikket retta framover og se det meste fra den lyseste sida, kom med sine sedvanlige fraser. FKH kan ikke synes synd på seg sjøl, og det er ny kamp på onsdag.

Men regnskapet så langt har få lyspunkter. Sesongen åpna med uavgjort i hjemmekampen mot Lillestrøm. På bortebane helga etter vant Start 3-1. Viking vant 2-0 i lokalderbyet andre påskedag, mens Sogndal slo FKH hele 3-0 – i Haugesund.

Spøkte med at de blir slått ut av Vidar

I Bergen kunne det se ut til at det hadde snudd da Haugesund slo hjemmelaget Brann 3-1 30. april. Noen dager etterpå fikk imidlertid Aalesund sin første seier denne sesongen da FKH igjen var på hjemmebane.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Tor Arne Andreassen

En skuffa Tor Arne Andreassen etter kampen mot Sogndal på Haugesund stadion. Gjestene vant 3-0.

Grindhaug spøkte også med at det er duka for cupbombe når fjorårets bronsevinner i eliteserien møter Vidar i Stavanger kommende onsdag.