Geir Kåre er Norges tøffeste

Kampsportkongen fra Haugesund, Geir Kåre Nyland, med kallenavnet «storebror», gikk seirende ut av den beinharde konkurransen om å bli landets tøffeste.

Geir Kåre Cemsoylu Nyland (21) fra Haugesund gikk seirende ut av den beinharde konkurransen.

SE VIDEO: Her vinner Geir Kåre Nyland «Norges tøffeste».

– Det er helt fantastisk! Vi var gjennom et helvete der oppe, og det var en god følelse å kunne vise at jeg var best, sier Geir Kåre Cemsoylu Nyland (21).

Etter en dramatisk finale kunne kampsportutøveren fra Haugesund feire som Norges tøffeste. 800 meldte seg på konkurransen, og ti personer ble plukket ut til å bo i en bunker i Nord-Trøndelag.

– En kul opplevelse

– Jeg trodde så mye på meg selv at å vinne var målet hele veien, forteller Nyland.

Etter en uke med fysiske og psykiske påkjenninger var det kun Martin Wenstad Janssen (26) og Sindre Nilo (22) som stod i veien for Nyland før den siste øvelsen. Deltakerne måtte komme seg ut av en bil under vann, og opp på kaien fortest mulig.

– Den øvelsen gikk egentlig helt fint. Jeg var så fokusert at jeg merket ingen redsel i det hele tatt. Jeg har alltid lurt på hvordan det er å være fanget i en bil under vann. Sånn sett var det en kul opplevelse, sier Nyland.

Nyland senkes ned i vannet under den siste øvelsen.

Geir Kåre Nyland senkes ned i vannet under den siste øvelsen.

Foto: NRK

Fire sekunders margin

Nilo brøt underveis i øvelsen, og Nyland var fire sekunder raskere enn Wenstad Janssen.

Haugesunderen vinner reisegavekort på 30.000 kroner ved siden av den høythengende tittelen. Nå venter ferie med kjæresten Lotte og sønnen. Norges tøffeste har ingen planer om å la formen forfalle.

– Nå skal vi på ferie alle sammen. Kanskje blir det Thailand. Vi liker å drive med kampsport begge to, og der kan vi kombinere trening og avslapning.

I dagens episode av Norges tøffeste skader Geir Kåre seg og må fraktast på båre ut av konkurransen. Han slår hovudet i ein tømmerstokk som ligg i vatnet under hinderløypa og får problem med å komme seg i mål i konkurransen.

VIDEO: Geir Kåre slo hodet under vann i hinderløypa.

Flere nyheter fra Rogaland