NRK Meny
Normal

Flere slagsmål på byen

Flere berusa personer ble innbrakt til arresten i Rogaland i natt. Mange av dem hadde vært involvert i knuffing og bråk.

Politiet anholdt seksten personer i løpet av natten

Påskeaften ble et travelt skift for politiet i fylket.

Foto: Ståle Frafjord, NRK

Kl. 00:00 En berusa Stavanger-mann (32) nekta å etterkomme pålegg fra politiet. Han ble dermed innsatt i arresten, og anmeldt for forholdet.

Kl. 00:30 På Bryne ble en mann (22) svært hissig, og sparka etter politiet. Mannen ble innsatt i arresten, og anmeldt for tre forhold: Vold mot offentlig tjenestemann, for å ha ødelagt celledøren i politibilen, samt for ikke å etterkomme pålegg fra politiet.

Kl. 00:40 En 17-åring ville svært gjerne inn på et av utestedene på Bryne. Han forsøkte å bruke falsk legitimasjon, men ble stansa da han skulle inn. Politiet kom til stedet, hvor gutten erkjente forholdet – som han ble anmeldt for.

Kl. 00:57 Promillekontroll i sentrum av Etne. 22 bilførere ble kontrollert, med null utslag.

Kl. 01:00 I Stavanger slo en mann (22) til en dørvakt ved et utested. Da politiet kom til stedet nekta mannen å oppgi personalia. Han kom i tillegg med trusler mot politiet under pågripelsen. 22-åringen ble innsatt i arresten, og anmeldt.

Kl. 01:14 To damer havna i en krangel i Haugesund. Den ene dama slo til den andre med et ølglass, slik at kutt oppstod hos den fornærmede. Den mistenkte var berusa, og bortforklarte forholdet. Hun ble innsatt i varetekt.

Kl. 01:36 Et kjærestepar krangla og slåss ved utested i Haugesund. Begge ble bortvist fra sentrum av byen, og anmeldt for ordensforstyrrelse.

Kl. 01:48 Politiet kom over en mann (23) som drakk alkohol på offentlig sted i Sandnes. Mannen ble anmeldt for det nevnte forholdet.

Kl. 01:51 To menn var involvert i et slagsmål i Stavanger. En av de involverte, en 24-åring, fikk slått ut flere tenner og pådro seg et mulig nesebrudd. Den mistenkte i saken forsvant fra stedet, og ble ikke pågrepet. Politiet oppretta sak, der den mistenkte er anmeldt for ordensforstyrrelse og legemsbeskadigelse.

Kl. 03:28 En mann (29) i Sandnes urinerte på en vegg i sentrum av byen. Han ble anmeldt for å ha urinert på offentlig sted.

Kl. 03:33 Melding om en trampoline på tur. Den skal ha satt seg fast i en lyktestolpe på Bleikmyr i Haugesund.

Kl. 03:44 En mann (30), som venta i taxikøen i Stavanger, røyka hasj i full offentlighet. Han ble oppdaga, og anmeldt for forholdet.

Kl. 03:05 To menn, på henholdsvis 22 år og 27 år, var innblanda i et slagsmål i Stavanger. 22-åringen slo fornærmede flere ganger i ansiktet. Det var uenigheter om en dame som skal ha utløst krangelen. Den mistenkte ble anmeldt.

Kl. 05:27 Grovt tyveri fra en skole i Sokndal. Uvedkommende tok seg inn på skolen, og utøvde skadeverk inne i bygget. I tillegg skal mindre gjenstander ha blitt stjålet. Politiet var på stedet og sikra spor. Sak ble oppretta.

Kl. 04:06 Det oppstod brann i ei hytte på Ræge. Den fornærmede hadde vært ute en tur. Da personen kom tilbake, oppdaga vedkommende masse røyk i hytta. Det skal ha vært varmeutvikling i en radio som var årsak til brannen. Det skal ha vært mye sot i store deler av hytta. Politiet var på stedet, og tok beslag i nevnte radio. Sak ble oppretta.

Kl. 05:48 To menn, begge 19 år gamle, ble innsatt i Stavanger-arresten, etter å ha laga bråk i sentrum i berusa tilstand. Begge to ble anmeldt.