NRK Meny
Normal

27-åring er alvorlig skadet etter slagsmål

Fire personer er siktet og sitter i arresten på politikammeret, etter at en 27 år gammel mann ble alvorlig skadd etter et slagsmål i går kveld.

Stavanger Universitetssykehus

En 27 år gammel mann ligger alvorlig skadd på Stavanger universitetssykehus etter slagsmålet torsdag kveld.

Foto: Anders Fehn / NRK

– Det er fire personar som er pågrepet. De hadde vært sammen med den fornærmede på en fest i forkant av slagsmålet, seier politiadvokat Mads Lerum.

Politiet vet foreløpig hva som var bakgrunnen for slagsmålet ved Veritashammaren i Stavanger torsdag kveld. Slågsmålet endte med at en 27 år gammel mann ble innlagt på Stavanger universitetssykehus.

Sykehuset skrev i en pressemelding fredag morgen at 27-åringens tilstand er alvorlig, men stabil.

– Vi rykket ut med flere patruljer sammen med ambulansepersonell, forteller operasjonsleder Karstein Tendenes i Rogaland politidistrikt til NRK.

Da politiet kom fram, var 27-åringen livløs. Patruljen satte i gang med livreddende førstehjelp. Ambulansepersonellet overtok da de kom fram kort tid etter.

– Det var veldig uoversiktlig. Det var flere impliserte. Noen hadde forlatt stedet, slik at patruljene begynte å søke. Etter det har vi pågrepet flere personer som nå er siktet og sitter i sentralarresten, forteller Tendenes.

Politiet leter ikke etter flere personer i forbindelse med slagsmålet.

– Vi har foretatt vitneavhør på stedet og det er gjennomført kriminaltekniske undersøkelser på stedet, sier Tendenes.

De fire som er siktet har i dag sittet i avhør hos politiet.