Hopp til innhold

Flere nye innbrudd i løpet av natten

Innbruddsbølgen ser ut til å fortsette, og i løpet av natten har politiet fått flere meldinger om nye innbrudd og innbruddsforsøk.

Politimann lyser med lommelykt inn vinduet.

I løpet av den siste uken har det blitt meldt om flere innbrudd i Stavanger-området. Bildet er tatt ved en annen anledning. (Illustrasjonsfoto)

Foto: Harald Inderhaug / NRK

Forrige uke ble det meldt om over 12 innbrudd eller innbruddsforsøk på seks dager i Stavanger-området. I natt har dette tallet steget.

Den første meldingen kom like før klokken 23.30 da uvedkommende knuste en rute i en bolig på Nærbø. En politipatrulje har søkt etter gjerningsmennene, men uten hell.

Laster Twitter-innhold

Like over midnatt var to tyver igjen på ferde. Denne gangen ved Knivskjellveien på Hommersåk. Beboeren i huset klarte å anholde en av tyvene i vente på politiet. Tyven er en kjenning av politiet.

Stakk av

Klokken 00.58 kom en ny melding om tyveri i Roald Amundsens vei i Sandnes. Politiet anholdt en kvinne som hadde tatt seg inn i en bil. Det ble også funnet små mengder narkotika.

Rundt klokken 03.00 måtte politiet rykke ut til Karmbugata på Ålgård etter meldinger om en mann som prøvde å bryte seg inn i en bolig. Mannen stakk fra stedet, og politiet har gjort søk i området.