Fikk alvorlige brannskader i bilulykke

En mann ble sendt til sjukehuset i Haugesund med alvorlige skader etter en bilulykke nord for Haugesund natt til lørdag.

– Vi fikk melding klokken 02.31 av en nabo som hadde hørt et kraftig smell, og som trodde det kunne dreie seg om en ulykke, sier operasjonsleder for politiet i Haugesund, Jarle Utne-Reitan.

Mannen som tipset politiet gikk selv ut for å se, og bekreftet for politiet at det dreide seg om en alvorlig ulykke. Politi, brannvesen og ambulanse ble sendt til stedet.

– Politiet kom først, men fikk ikke kommet ordentlig til, fordi det brant friskt, sier operasjonslederen.

Det ble etterhvert klart at sjåføren lå hardt skadd i bilen. Han var ved bevissthet, og skal ha sagt til politiet at det ikke var andre med i bilen da ulykken skjedde.

Ble gjort søk

Mannen ble sendt til sjukehuset i Haugesund, mens politiet gjorde søk i området etter mulige andre involverte.

Den skadede skulle etter planen sendes videre til Bergen for behandling, men det er usikkert om han fremdeles er i Haugesund. Han skal ifølge politiet ha svært alvorlige skader, men tilstanden nå i morgentimene er ukjent.

Politiet ber personer som kan ha sett noe, eller som kan vite noe om omstendighetene bak ulykken ta kontakt. Pårørende og venner skal ifølge politiet være varslet.