NRK Meny
Normal

Fersk lottomillionær vil dele premien

– Det er en generøs mann som endelig har fått vite at han har vunnet over 4,3 millioner kroner, sier Ida Hanstad i Norsk Tipping.

Lotto-trekning 09.06.12

FUNNET VINNEREN: Norsk Tipping har nå funnet lørdagens lottomillionær fra Sandnes. Det er en mann i slutten av femtiårene som kan unne seg ekstra mye julegodt i år.

Foto: Norsk Tipping

– Siste nytt er at vi endelig har fått tak i lottomillionæren fra Sandnes. Det er en mann i slutten av femtiårene, sier Ida Hanstad i Norsk Tipping.

Lørdag kveld ble tretten personer Superlotto-vinnere, men Norsk Tipping fikk først ikke tak i vinneren fra Sandnes tross flere forsøk.

– Han var i sommerhuset sitt i Danmark i helga, for han skal feire jul der med søsteren sin. Derfor var han vanskelig å nå, men søndag kveld tok han kontakt med oss. Da hadde han selv vært inne på tippekontoen sin og sett beskjeden om at han kunne vente seg en høy utbetaling, sier Hanstad.

Mannen ringte Norsk Tipping søndag kveld, og fikk da beskjed om at han hadde vunnet over 4,3 millioner kroner.

– Han ble veldig glad. Det er en generøs mann som endelig har fått vite at han har vunnet. Han sier han skal dele mye av premien med nieser og nevøer, sier Hanstad.

Mannen som vil være anonym, sier han ikke kommer til å bruke særlig med penger på seg selv.

– Han sier han har det han trenger, og at nieser og nevøer trenger pengene mer enn han, sier Hanstad.