Vet ikke hva som gikk galt med karusellen

Bøylen skal ikke ha fungert skikkelig da en russ falt ned fra en karusell under russetreffet i Kongeparken i natt.

En kvinnelig russ falt ned fra en karusell under årets russetreff i Kongeparken.

Presseansvarlig Åsmund Lund i Kongeparken forteller at de har bedt jernbanetilsynet komme for å finne ut hva som gikk galt på karusellen.

Klokken halv ett i natt hadde vi en person som datt ut av den ene karusellen vår. Rett etter var Røde Kors på stedet, og hun ble fraktet med ambulanse til sykehuset, forteller Åsmund Lund som er presseansvarlig for Landstreffet.

Stengte karusellen

Bøylen som skulle holdt kvinnen fast, skal ha vært løs da ulykken skjedde. Karusellen skal i utgangspunktet ikke kunne startes hvis bøylene ikke fungerer, og derfor har Statens jernbanetilsyn, som har ansvar for slike karuseller, blitt tilkalt.

– Det vi gjorde var at vi stengte karusellen omgående, og vi stengte også resten av tivoliet. Vi kontaktet deretter Statens jernbanetilsyn som forhåpentligvis kommer i morgen tidlig for å kontrollere karusellen og finne ut hva som har skjedd, sier Lund.

Resten av tivoliet skal åpnes som vanlig i dag, men karusellen hvor ulykken skjedde holdes stengt.

De første meldingen kom fra parken etter ulykken var at skadene var alvorlige, men etter en tid på sykehuset er det klart at russen kom fra det med lettere skader.