Fant trillingvognen sin på nettet

Sinnet hos den ene, og fortvilelsen hos den andre, snudde til glede da mysteriet rundt den forsvunnede barnevogna ble oppklart.

Full container

Slik så Kirsten Lode sin container ut etter at noen hadde hjulpet henne med å fylle den natt til tirsdag.

Da firlingmora Silje Omgård skulle ut med ungene sine torsdag morgen i forrige uke, var vognen med plass til tre av dem søkk borte fra hagen utenfor huset. I dag fant hun vogna igjen, på et bilde på NRK sine nettsider.

NRK Rogaland fortalte tirsdag morgen historien om Kirsten Lode som pusser opp et hus på Våland i Stavanger. For å kvitte seg med avfall under arbeidet har hun skaffet seg en container som hun har plassert utenfor huset.

Fantastisk, nå blir jeg glad!

Silje Omgård, firlingmor som savnet trillingvogna

Da hun kom ut på gaten i morges, fikk hun seg en overraskelse. I løpet av natten har ukjente gjerningsmenn fylt opp containere hennes til godt over randen.

– En svær trillingvogn

Noen hadde sett sitt snitt i løpet av mørket til å kvitte seg med en masse søppel. I containeren var det blant annet havnet en støvsuger og noen kofferter. På toppen av lasset tronet en diger barnevogn.

Full container

På toppen av lasset som ukjente syndere har dumpet i containeren troner en diger trillingvogn.

– Noen har vært og kastet en svær trillingvogn. Det er ikke nok med at de har kastet den i containeren min, men de har plassert den slik at den blokkerer alt det jeg måtte ha planer om å plassere i containeren seinere, sier den illsinte huseieren.

– Neppe naboer

Lode forteller at hun og familien har tenkt seg grundig om for å finne ut om de kjenner noen i nabolaget som har trillingvogn.

– Vi kom til at det sannsynligvis ikke er naboene som kaster søppelet sitt i vår container, sier hun.

Lode har så langt ikke rukket å finne ut hva hun vil gjøre med problemet.

– Først og fremst så er jeg så opprørt over dette at jeg ikke har tenkt så langt at jeg har lagt noen plan. Hvis noen vil ha trillingvognen, så er det helt greit, men jeg har ikke sjekket om den er i orden, sier hun.

En solskinnshistorie

– Fantastisk, nå blir jeg glad, jubler Silje da det blir slått fast at det er hennes vogn som er kommet til rette.

Huseier Kirsten Lode setter og stor pris på oppklaringen.

– Nå blir jeg også glad, sier hun.

Det er heller ikke usannsynlig at stemningen hos den som har plassert trillingvogna i containeren kan ha skiftet fra dårlig samvittighet til glede, men det vet vi ikke.