Hopp til innhold

Drosjesjåfører slåss i taxikøen

Fyll, bråk og narkotika preget regionen natt til søndag. Her er nattens politilogg.

twitter rogaland politi operasjonssentralen
Foto: NRK

Ordensforstyrrelser i forbindelse med fyll har satt sitt preg på lørdagskvelden og -natten. Alt er dermed med det vanlige, skal vi tro operasjonsleder Geir Gjesdal ved Rogaland politidistrikt.

– Det har vært litt å gjøre, men heldigvis ikke store, alvorlige hendelser, sier Gjesdal.

20:45 Knivslagsmål på Storhaug
En person ble pågrepet etter at to menn slåss i Karlsminnegata på Storhaug lørdag kveld. Flere patruljer rykket ut til stedet, og ingen er skadet. Politiet oppretter sak.

22:40 Mann tatt med hasj
Politiet kommer over en bilfører som sitter og mekker en joint ved Amfi Ålgård. Et par gram hasj blir funnet, og en 25 år gammel mann anmeldes.

22:50 Narkotikabruk på Jørpeland
En patrulje stanser en bil på Jørpeland med fire ungdommer. Alle fire anmeldes for bruk av narkotika, og bilføreren, en mann på 20 år, siktes for ruskjøring.

23:30 20-åring fyllekjørte
En 20 år gammel mann blir tatt for promillekjøring på Hana. Sak opprettes.

01:20 Menn røyket hasj
To menn på 39 og 53 år er anmeldt etter at de ble kontrollert på Strandkaien. Mennene hadde nettopp røykt hasj.

01:40 Besittelse av hasj
En mann i slutten av 30-årene er anmeldt for besittelse av mindre mengder hasj.

02:00 Bruk av amfetamin
På Indre kai i Haugesund treffer en sivil UP-patrulje med hund en mann i midten av 30-årene. Hunden markerer på mannen, og urinprøve gir utslag på amfetamin. Han erkjente også bruk av Ecstasy, og var i besittelse av en Valium-tablett og en Viagra-tablett.

Knekt nese

02:40 Knakk nesen i Egersund
En 22 år gammel mann med knekt nese ble kjørt til legevakten med knekt nese. To menn på 26 og 27 år er identifisert som mistenkte.

03:18 Ville stikke av fra stjålet moped
En beruset mann på 22 år prøvde stikke fra en patrulje på en stjålet moped i Daleveien i Sandnes. En utåndingsprøve viste 0,41 i promille, og mannen er anmeldt.

03:19 Tre personer angrepet
Politiet rykket ut til et serveringssted på Jørpeland der tre fornærmede hadde blitt angrepet av en mannsperson. En av de fornærmede måtte til legevakten for behandling av kuttskade. Mannen som skal ha angrepet er nå identifisert

03:25 Skulle kjøpe sex
En patrulje kommer over en mann på 54 år som hadde gjort avtale med en prostituert om sexkjøp. Avtalen ble gjort i nærheten av svømmehallen i Stavanger, og mannen var villig til å vedta forelegg.

Drosjesjåfører slåss i køen

03:49 Kvinne promillekjørte
En 24 år gammel kvinnelig bilfører blåste til 1,6 i promille i Hillevågsveien, og er nå anmeldt.

05:14 Drosjesjåfører i håndgemeng
To drosjesjåfører møtte på Stavanger politistasjon, begge skadet etter å ha kranglet med hverandre i en drosjekø i sentrum. Den ene parten måtte oppsøke legevakt, og begge vil kontakte politiet i løpet av helgen.

05:14 Velkjent lukt i Sandnes
To menn på 20 og 22 år er anmeldt for bruk og besittelse av hasj. Patruljen kom over mennene etter at de kjente en «velkjent lukt» fra leiligheten i Sandnes.

Totalt er ti personer er satt i arresten, 14 personer bortvist fra sentrum i Stavanger og Sandnes, og 13 personer har forstyrret natteroen. I Haugesund ble ni menn bortvist fra sentrum.