Drept med kniv

Den 37 år gamle mannen som blei funnet død på Hundvåg fredag kveld, blei drept med kniv. Det viser den foreløpige obduksjonsrapporten. Den 35 år gamle broren til den drepte, som er sikta for drapet, nekter for å stå bak drapet.

Åstedet for drapet på Hundvåg
Foto: Alf Ove Hansen / Scanpix

Den dreptes bror som er sikta for drapet, vil bli framstilt for varetektsfengsling klokken 13 mandag, opplyser politiadvokat Karsten Monsen.

Politiet gjennomførte søndag en rundspørring i nabolaget der 37-åringen blei funnet.

- Vi har fått interesante opplysninger etter rundspørringen, og dette vil føre til nye avhør, sier Monsen.

Roser på funnstaden til den drepte på Lunde på Hundvåg

Søndag ettermiddag var det plantet roser på funnstaden

Foto: Ingvald Nordmark / NRK

Mange avhør 

Hittil har fleire enn 10 personer vært inne til avhør. Det er forklaringer fra disse og siktedes egen forklaring som har gjort at politiet har sikta avdødes bror for drapet, opplyser politiadvokaten.

Politiet vil fortsette de tekniske undersøkelsene, og siktedes bolig skal også undersøkes. - Det er heilt naturlig å gå gjennom denne leiligheten så lenge den ligger i nærheten av der 37-åringen blei funnet, sier Karsten Monsen.

Nekter

Den siktedes forsvarer Arvid Sjødin sier at hans klient nekter for å ha noe med drapet på broren å gjøre. Han sier politiet meiner de to brødrene havna i en slåsskamp etter å ha feire 17.mai og utover natt til 18. mai sammen. Dette blir avvist av den 35 år gamle broren.