NRK Meny
Normal

Dødsulykke utenfor Stavanger i natt

To menn i 20-åra omkom da to biler frontkolliderte på Rennesøy utenfor Stavanger natt til søndag. Søndag ettermiddag ble navnet på de omkomne frigjort.

Dødsulykke Rennesøy

Politiet vet ikke hva som skjedde da to biler frontkolliderte på E39 ved Sørbø i Rennesøy kommune rundt klokka 2 natt til søndag.

Foto: Ronny Hjertås

Ulykken skjedde på E39 ved Sørbø i Rennesøy kommune rundt klokka 2.

– Det er ingen vitner til hendelsen, så vi vet ikke så mye om hva som har skjedd, sier operasjonsleder Karstein Tendenes i Sør-Vest politidistrikt til NTB.

To menn i 20-åra

Det var den 29 år gamle Ingar Utaaker fra Nedre Vats og den 23 år gamle Henrik Hummervoll fra Sørbø på Rennesøy som mistet livet i ulykken på E39 i Rennesøy natt til søndag.

Utaaker blei erklært omkommet på stedet. Hummervoll blei frakta til Stavanger universitetssjukehus med luftambulanse. Han var kritisk skadet og situasjonen på sykehuset var ustabil.

– Like før klokka sju fikk vi melding fra sykehuset om at også 23-åringen er omkommet, opplyser operasjonsleder Kurt Løklingholm til NRK.

Kjenner ikke til årsaken bak ulykken

Klokka 8.45 jobbet kriminalteknikere fortsatt på ulykkesstedet. Ulykkesgruppen fra Statens vegvesen har også vært på stedet.

Det er omkjøring og manuell dirigering av trafikken på stedet til politiets arbeid er ferdig. Det er usikkert hvor lang tid det vil ta, ifølge Løklingholm.

Klokka 12 søndag opplyser Vegtrafikksentralen at E39 er åpnet igjen for trafikk.

De tekniske undersøkelsene er ferdige og bilene fjernet, opplyser politiet.

Årsaken til frontkollisjonen er så langt ikke kjent.