NRK Meny

Død person funnet på Bryne

 • – Få bevis mot dødvoldtiltalt

  Det finnes få tekniske bevis mot den voldstiltalte 38-åringen mener hans forsvarer, Brynjar Meling. Til NRK sier advokaten at han frykter forhåndsdømming av sin klient. Mannen er tiltalt for kroppskade med døden til følge mot 33 år gamle Scarlet Thomsen. Det var 9. oktober 2015 hun ble funnet død utenfor hjemmet sitt på Bryne. Det vil bli lagt ned påstand om forvaringsdom mot mannen.

 • Mann (38) voldstiltalt

  En 38 år gammel mann fra Jæren er tiltalt for kroppsskade med døden til følge, etter at hans samboer Scarlet Thomsen ble funnet død på Bryne i oktober i fjor, skriver Aftenbladet. Statsadvokaten i Rogaland har tatt ut tiltalen, der det går fram at mannen utsatte samboeren for svært grov vold, noe som førte til at kvinnen ble funnet død i nærheten av paret sitt hjem. Grov kroppsskade har en strafferamme på 10 års fengsel.

 • KAN GÅ LANG TID FØR TILTALE:

  Det kan ta månader før det blir teke ut tiltale mot den 37 år gamle mannen, som er sikta for å stå bak drapet på 33 år gamle Scarlet Thomsen på Bryne i fjor haust. Det opplyser etterforskingsleiar ved Sør-Vest politidistrikt Bjørn Kåre Dahl til NRK. Sakkunnige skal vurdera 37-åringen si psykiske helse, før politiet kan ta ut ein tiltale. Den sikta mannen nektar straffskuld i saka.

 • FORTSATT VARETEKT:

  Den 37-år gamle mannen som er varetektsfengsla etter at sambuaren hans blei drept på Bryne i oktober, blir sitjandes i varetekt til over nyttår. Mannen er sikta for grov kroppsskade med døden til følge, men har vore motvillig til å la seg bli avhøyrt. Etter fengslingsmøte i går blei det avgjort at 37-åringen blir sitjane fire nye veker i varetekt med brev og besøksforbod.