Til sammen var det tre lag fra Rogaland som var blant de 20 lagene som konkurrerte.
– Det er kjekt å ha så mange fra sitt eget distrikt representert, sier hoveddommer for kokk, Christian Andrè Pettersen.
Konkurransen gikk av stabelen på Jåttå videregående skole i Stavanger fredag og lørdag.
- LES OGSÅ:
Og det var også Rogaland som endte helt på toppen i Norgescup for kokkelærlinger.
Arja Pedersen, Kim Iamram og lagleder Andre Slettvolll som representerer Spiseriet i Stavanger, var de som vant.
Hoveddommer Pettersen har selv deltatt i samme konkurranse, og vet at tittelen henger høyt for lærlingene.
– Selvsagt er det mye nerver. Det er en NM-tittel disse lærlingene kjemper om, sier han.
VINNERE KOKKKEFAG:
- 1. plass: Spiseriet (Stavanger) med Arja Pedersen, Kim Iamram og lagleder Andre Slettvoll.
- 2. plass: Color Line Fantasy (Vestfold KM) med Marius Frostad Skundberg, Mari Strand og lagleder Marius Magnesen.
- 3. plass: Alvøparken/Norsk Sjømatsenter (Bergen) med Camilla Engstrøm, Fillip K Berg og lagleder Tina Pedersen.
VINNERE SERVITØRFAG:
- 1. plass: Brasserie France (Oslo) med Frida Willard Bjørkvold, Mathias Toresen og lagleder Marianne Myhre Sundal.
- 2. plass: Statholdergaarden (Oslo)med Bjarki Dagur Magnusson, Henrik Bøe og lagleder Maiken Løkke.
- 3. plass: To Rom og Kjøkken (Trondheim) med Madelen Novik Woje, Joakim Stokke og lagleder Thora K Knutsdottir.