Dette er Norges beste volleyballdamer

Randaberg slo tilbake etter tapet forrige helg og sikret seg seriemesterskapet med seier mot Oslo Volley i dag.

Stor jubel da Randaberg slo Oslo i finalekamp nummer tre.

Full jubel i Randaberghallen i dag.

– Det er deilig. vi har trent helt fra september-august i fjor. Vi har spilt mange turneringer og mange kamper for å få denne pokalen.

Martine Gilje og lagvenninnene er klare for fest etter å ha utklasset Oslo Volley i Randaberghallen. Hun løfter pokalen og jubler.

3–0 i sett i den avgjørende kampen. Oslo vant den første kampen på hjemmebane, men Randaberg slo tilbake med to av to hjemmeseiere.

Randaberg volleyball

Randaberg kunne juble etter seieren mot Oslo i dag.

Foto: Mathias Oppedal / NRK

– Vi skal ha fest hos meg, der skal vi kose oss. Vi tapte sist helg, men vi hadde lagt en plan nå. Det viste seg at den funket, sier Gilje.

– Vi har kjempet veldig hardt for dette. Å krone det med en så overlegen seier som dette ... det er mange som blir rørt av dette, inkludert meg selv, sier trener Espen Sørbø.

Revansj

Det var lite som tydet på en 3–0 seier til Randaberg mot Oslo om vi skal legge de siste kampene mellom lagene til grunn. Oslo tok ledelsen i finalespillet i forrige uke, og vant også cupfinalen mot Randabergdamene tidligere i år. Da var det Oslo som vant 3–0 i sett.

Randaberg volleyball

Jubel etter poeng mot Oslo.

Foto: Mathias Oppedal / NRK

Men i dag var det ingen tvil. 25–20. 25–12 og 25–20. Det ble settsifrene i dag.

– Det å vinne er helt fantastisk og gir enda mer entusiasme i bygda. Jeg følte det var ekstra godt etter å ha tapt cupfinalen tapte, sier Sørbø.

Mistet spillere

Randabergdamene har nå vunnet både grunnserien og finalespillet. Dette til tross for at laget mistet flere av de beste spillerne før sesongen. De befester dermed posisjonen som Norges beste damelag.

– Det var sinnssykt deilig med seier. I dag vise vi at vi kan slå dem tre null. De har nok en dårlig kamp, men det betyr ingenting så lenge vi vinner, sier Hanne Synnøve Tønnesen.

– Det var fantastisk stemning. Publikum hjalp oss veldig til seieren i dag.