Damene åpnet Stavangeren på ny

Stavangers egen revyscene har blitt ny, og det ble feiret med ny jenteforestilling om sex og siddisliv.

Torsdag kveld åpnet damene i Sex og Siddisliv 2 Stavangeren etter sommerens oppfriskning.

Damene åpnet Stavangeren på ny

Det har gått 15 år siden Stavangers egen revy- og kulturscene Stavangeren åpna for første gang. Det er scenen der Løgnaslaget og hundrevis av andre forestillinger har blitt satt opp i årenes løp.

I løpet av sommeren har flere tresøyler blitt fjernet og de gamle stolene har blitt byttet ut. Det skal gi publikum en helt ny opplevelse av scenen.

I dag åpnet den folkekjære revyscenen for andre gang. «Sex og Siddisliv 2» med musikk, humor, stil og eleganse satte stemningen.

– Det var kjempemorsomt og det var flere gode numre. Nye Stavangeren var mye finere, lysere og åpnere. Det var mye bedre seter og jeg så scenen mye bedre, sier Monica Maaland.

Hun var til stede på kveldens nyåpning og premiere, og ble ikke skuffet.

– Det var topp stemning, sier hun.

På torsdag inviterer Stavangeren til ny revy, i nye stoler og med bedre sikt mot scenen. Oppussinga av revy-lokalet har skjedd nå i sommer, og Per Inge Torkelsen og kona Anne Mette Hestad gleder seg svært til å prøve de nye setene.

VIDEO: På torsdag inviterer Stavangeren til ny revy, i nye stoler og med bedre sikt mot scenen. Oppussinga av revy-lokalet har skjedd nå i sommer, og Per Inge Torkelsen og kona Anne Mette Hestad gleder seg svært til å prøve de nye setene.