NRK Meny
Normal

Har du sett Milli?

Da barnebarnet (8) passet på hunden utenfor butikken, kom en dame og stjal hunden.

Cairn Terrieren Milli

Cairn terrieren Milli er bare tre måneder gammel.

Foto: Privat

Irmeli Larsen (8) opplevde sitt livs sjokk da hun passet på den tre måneder gamle Cairn Terrieren Milli for mormor, mens hun var å handlet i Prix-butikken i Kvernevik ring i Stavanger mandag ettermiddag mellom klokken fem og halv seks.

En dame kom av bussen, og gikk bort til min datter. Damen sa hun syntes hunden var søt, og begynte å klappe den. Men uten forvarsel løsnet damen båndet og tok hunden med seg, sier en fortvilet Marita Larsen, mor til Irmeli.

En annen dame oppfattet hva som skjedde, og prøvde å følge etter hundetjuven, men mistet henne av syne i skogen ved butikken.

Gjør alt for å finne Milli

Irmeli Larsen

Irmeli Larsen (8) passet hunden for mormor da en dame stjal hunden Milli.

Foto: Privat

Det er ikke lett å få politiet til å gjøre noe, så nå gjør vi alt vi kan for å finne Milli, som er bare tre måneder gammel. Dette er en hund som hadde en vanskelig start på livet. Vi tok til oss hunden for å gi den en sjanse, derfor er det ekstra trist når denne damen nå har stjålet hunden til min mor, sier Marita Larsen.

Selv om Irmeli ble helt fra seg da damen sprang vekk med hunden, har hun klart å gi en beskrivelse av damen som stjal hunden. Hun hadde svart jakke, grå bukser, og hvite leggvarmere. Hun skal ha hatt gulaktig hårfarge, men Irmeli kan ikke gi en nærmere antydning av hvor gammel damen var, men har sagt hun var en voksen dame.

Hun hadde også tatovert et korssymbol mellom pekefinger og tommel på den ene hånden, sier Marita Larsen.

Mange har vært ute for å lete etter lille Milli etter at hunden ble stjålet mandag ettermiddag, uten resultat. Lapper er lagt ut i postkassene i området rundt Kvernevik ring, og en egen Facebook-gruppe er opprettet i håp om å finne hunden.