George Michael på norsk

Camilla Maria var forelska på 80-tallet. Hele tiden. Men George Michael var uoppnåelig. På flere måter. Nå hyller hun idolet med en sang.

I radioserien 84/85 hyller artister de beste musikkårene noensinne.

VIDEO: Camilla Maria Myrås har gjendikta «Careless whisper» til norsk sammen med ektemannen Kjell Reianes, mens Carlos Sánchez (bildet) bidrar på bass.

– Jeg hørte enormt mye på musikk i 84/85. Musikken hjalp meg både når jeg var trist og når jeg var glad. Det svinger jo litt når man er forelska hele tiden, smiler Camilla Maria Myrås.

Hun begynte på ungdomsskolen i 1984, og husker det som det var i går. Musikken har vært med henne hele tiden, og siden 1994 har hun vært aktiv som frilans-artist, musiker og låtskriver.

Det kom ut mye morsom musikk på 80 tallet. Det var jo den vi hørte i bilen og på festene. Og noen av sangene henger med meg ennå, ikke minst «Careless whisper», sier Camilla Maria.

Hun har gjendikta teksten til norsk sammen med ektemannen Kjell Reianes. Den karakteristiske saksofonen er borte, men Carlos Sánchez bidrar med eminent bass-spill.