NRK Meny

Brann på Storhaug

 • Bolig fikk store brannskader

 • Brannen på Storhaug er slukket

  Boligbrannen i Midtre Suldalsgate i Stavanger er nå slukket. Brannvesenet fikk raskt kontroll på brannen som ble meldt inn like over klokken fem i dag tidlig. Samtidig fryktet en at brannen kunne blusse opp igjen. Den faren er nå over. – Brannvesenet driver med etterslukking, forteller Stein Arild Egeland som er vaktleder i Brannvesenet Sør-Rogaland.

 • Naboer evakuert

  Det er full overtenning i huset som brenner i Midtre Suldalsgate på Storhaug i Stavanger. Huseier, som er en mann i 70-årene, er kjørt til sykehuset i ambulanse, og politiet jobber med å evakuere nabohusene, sier operasjonsleder Victor Jensen i Sør-Vest politidistrikt. Brannvesenet har kontroll på brannen, men det er foreløpig fare for at den blusser opp igjen.

 • Kontroll på brannen

  Brannvesenet har kontroll på brannen i Midtre Suldalsgata på Storhaug. Eieren av huset er kjørt til sykehuset i ambulanse, for sjekk. Det er det er vindstille i området. Årsaken til brannen er foreløpig ukjent.

 • Brann i hus

  Nødetatene har rykket ut til en bolig i Midtre Suldalsgate på Storhaug i Stavanger, etter melding om husbrann. Det melder politiet på Twitter.

  Laster Twitter-innhold