Brann på Storhaug

 • Oppdaga av varmesøkjande kamera

  Brannvesenet blei varsla om brannen på Storhaug av varmesøkjande kamera som er installerte for å hindre brann i trehusbyen i Stavanger. Alarmen derfrå kom tre-fire minuttar før den første meldinga om brannen kom frå ein som budde i nærleiken.

 • Brann på Storhaug i Stavanger

  Det brann i eit fireetasjars hus med leilegheiter i Opheimsgata på Storhaug i Stavanger i natt. Brannvesenet fekk melding om brann i tredje etasje klokka halv tre. Brannen blei slokt etter kort tid og ingen kom til skade.

  I denne boligen brant det natt til fredag
  Foto: Ingvald Nordmark
 • Bolig fikk store brannskader

 • Brannen på Storhaug er slukket

  Boligbrannen i Midtre Suldalsgate i Stavanger er nå slukket. Brannvesenet fikk raskt kontroll på brannen som ble meldt inn like over klokken fem i dag tidlig. Samtidig fryktet en at brannen kunne blusse opp igjen. Den faren er nå over. – Brannvesenet driver med etterslukking, forteller Stein Arild Egeland som er vaktleder i Brannvesenet Sør-Rogaland.

 • Naboer evakuert

  Det er full overtenning i huset som brenner i Midtre Suldalsgate på Storhaug i Stavanger. Huseier, som er en mann i 70-årene, er kjørt til sykehuset i ambulanse, og politiet jobber med å evakuere nabohusene, sier operasjonsleder Victor Jensen i Sør-Vest politidistrikt. Brannvesenet har kontroll på brannen, men det er foreløpig fare for at den blusser opp igjen.