– Presset ble alt for stort

Lunds tivoli er på plass i Stavanger og i morges var reporter Bjørn Olav Skjæveland på besøk for å teste ut nye attraksjoner.

NRK Rogalands reporter Bjørn Olav Skjæveland tester ut nye Bucket game på Lunds tivoli.

VIDEO: Da Bjørn Olav Skjæveland skulle kaste på direkten gikk det ikke helt bra.

Åsmund Lund reiser verden rundt i Norges største husvogn og er sjef for tivolidelen i Lund-familien. Han bor i ei vogn som det har tatt nesten tre år å bygge, og har topp forhold når tivoliet nå besøker Paradis i Stavanger.

Om sommeren har familien to tivolier som reiser rundt i Norge. Barna er med store deler av denne tiden, og er nokså trøtte av sukkerspinn og karuseller.

Familien har drevet med tivoli i 120 år – og er også eiere av Kongeparken. Tivoliet har verksted på Ålgård. Om vinteren går ferden verden rundt – i år har tivoliet vært i blant annet Japan, Dubai og London.

Åsmund Lund reiser verden rundt i Norges største husvogn. Er sjef for tivolidelen i Lund-familien. Bor i en vogn som det har tatt nesten tre år å bygge - og har topp forhold når tivoliet nå besøker Paradis. Om sommeren har de to tivolier som reiser rundt i Norge. Barna er med store deler av denne tiden, og er nokså trøtte av sukkerspinn og karuseller. Familien har drevet med tivoli i 120 år - og er også som kjent eiere av Kongeparken. Tivoliet har verksted på Ålgård. Om vinteren går ferden verden rundt - har i år bla vært i Japan, Dubai og London.