Bieber slo av en prat med Camilla (12)

Akkurat nå er verdens kanskje aller største popstjerne på scenen i Stavanger, men før det rakk han en prat med Camilla Høie.

Bieber i vinduet

Her dukker Justin Bieber i vinduet.

Foto: Camilla Høie

– Jeg stod utenfor Bjørn Maaseide hus i Stavanger og ventet på Justin Bieber da en skikkelse dukket opp i vinduet.

Camilla Høie (12) var en av mange voksne og barn som stod utenfor huset til gründeren og sandvolleyballspilleren Bjørn Maaseide etter at det ble kjent tidligere på onsdag at verdensstjernen Justin Bieber bodde i hans hus i Stavanger. Men mens de fleste hadde håp om å få et lite glimt av Bieber, fikk Camilla mye, mye mer.

– Det var Justin Bieber som stod der med en gitar. Først sto han og spilte. Så åpnet han vinduet, sier 12-åringen.

Kjipt vær

Været har ikke vært en sommerfest verdig i Stavanger i dag, noe popstjernen også gjorde et poeng av.

– Han begynte å snakke med meg og fem andre som stod der. Vi er ikke kjempefans, så vi hylte ikke eller noe sånt. Venninnene mine kan ikke så godt engelsk, men jeg snakker flytende. Han sa at det sikkert er ganske kjedelig i Norge siden det regner. Han kjeda seg, sier Høie.

– Jeg sa at han burde komme om vinteren for å stå på ski. «Ja, jeg burde jo det» sa han og lyste opp. Han spurte om vi stod på ski og sånt og om vi skulle på konserten. Etter det sa han at det er altfor kaldt i Norge. Til slutt sa han at vi skulle ha en fin dag, sier 12-åringen.

Bieber har i etterkant lagt ut et bilde på Instagram av seg selv i vinduet mens han snakket med jentene.

30.000

Justin Bieber er akkurat nå på scenen på Forus travbane foran 30.000 fans i Stavanger. Det er første gang han opptrer i Norge utenfor Oslo.

Flere nyheter fra Rogaland