Avaldsnes kan sikre ledelsen

Dersom Avaldsnes slår Lillestrøm i toppserien i torsdag, sikrer de toppen av tabellen. Men statistikken går ikke Avaldsnes sin vei.

Elise Thorsnes, Avaldsnes

Elise Thorsnes er klar til å skåre mål mot Lillestrøm, og overta ledelsen i serien.

Foto: Odd Rune Kyllingstad / NRK

Avaldsnes har møtt Lillestrøm elleve ganger, ti har endt med tap mens én kamp er spilt uavgjort.

– Når statistikken er så dårlig, nærmer det seg en seier. Så vi får satse på at det er i morgen, sier Avaldsnes-spiller Elise Thorsnes.

Hun er klar til kamp, og klar til å skåre mål.

– Jeg tror sjansen for seier er ganske stor, vi har stor selvtillit i gruppa, samtidig som Lillestrøm gikk på en skikkelig smell sist kamp, så det må vi bare utnytte til vår fordel, sier Thorsnes.

I dag er det ett poeng som skiller Avaldsnes og Lillestrøm, men sistnevnte har en kamp mindre spilt. Nå har Avaldsnes en god mulighet til å sikre ledelsen.

Per Inge Jacobsen, trener Avaldsnes

Per Inge Jacobsen er trener for Avaldsnes.

Foto: Odd Rune Kyllingstad / NRK

– God magefølelse

Også treneren har en god følelse foran toppkampen borte mot Lillestrøm i morgen.

– Magefølelsen er veldig god før kampen. Vi har en gruppe som har en god selvtillit etter et par gode kamper, og en god sommerferie, så vi gleder oss veldig, sier Avaldsnes-trener, Per Inge Jacobsen.

Avaldsnes har stort fokus på små detaljer, og har flyttet de siste treningene til klubben Nord, slik at de spiller på samme type kunstgress som de møter på Lillestrøms bane.

– Vi har et fint utgangspunkt foran kampen i morgen, alt er opp til oss selv. Det er på høy tid at Avaldsnes slår Lillestrøm, sier Jacobsen.

Flere nyheter fra Rogaland