«Lykkeland»

 • Wedler vil ha Leif Larsen-gate

  Christian Wedler (Frp) meiner tidlegare Stavanger-ordførar Leif Larsen (Ap) har fått for lite ære for at Stavanger blei oljehovudstad, skriv Aftenbladet. Etter «Lykkeland» foreslår Wedler å kalle opp ei gate etter Larsen, ordførar frå '68 til '71.

  Leif Larsen x 2
  Foto: Stavanger byarkiv/Petter Skafle Henriksen/Maipo Film
 • Tror priser kan gi «Lykkeland» fart

  Sammen med filmkomponisten Ginge Anvik fikk Mette Bølstad pris i Cannes for NRK-serien «Lykkeland» i kveld. Visninga i Cannes og de to prisene kan bety en veldig god start for serien, mener hun. Serien er allerede solgt til flere land.

  NRK-serien «Lykkeland» vant prisene for beste manus og beste musikk under den nye, internasjonale seriefestivalen Canneseries onsdag.
 • Nominert til prestisjetung pris

  NRKs nye storsatsing «Lykkeland» er en av ti utvalgte tv-serier fra hele verden som kan vinne pris i Cannes denne uka. I dag vises den for første gang, med gallapremiere på to episoder i den franske filmbyen.

 • Premiere på «Lykkeland»

  I dag skal NRK si nye storsatsing om starten på oljeeventyret i Stavanger, dramaserien «Lykkeland», ha gallapremiere i Cannes. Serien, som kjem på fjernsyn her heime til hausten, konkurrerer med ni andre seriar i ein ny festival for fjernsynsseriar.

NRK-serien «Lykkeland» vant prisene for beste manus og beste musikk under den nye, internasjonale seriefestivalen Canneseries onsdag.

Flere nyheter fra Rogaland