«Lukkøye» vender tilbake

Ole Klemetsen tar frem boksehanskene igjen. Målet er å slå flekkefjordbokser Alexander Ullenes Hagen.

Ole Klemetsen får seg en på tygga i "Blod & ære".

Ole Klemetsen fra tida som proff, nå vender han tilbake.

Foto: © Reuters Photographer / Reuters / Scanpix

Stavangerbokser Ole «Lukkøye» vil prøve seg i ringen igjen, og stiller opp på oppvisningskamp i forbindelse med finalen i bokse-NM i Tønsberg neste uke. Det skriver Fædrelandsvennen.

Den tidligere proffbokseren har troen på flekkefjæringen, og sier til avisen at han har lyst til «å kjenne på kreftene hans, og hva han har å by på».

Og selv om det begynner å bli mange år siden mannen med det klingende kallenavnet «Lukkøye», var på sitt beste, tror han at han stiller sterkt.

Har blitt tyngre

– Jeg har nok dessverre havnet i tungvekt nå. Fordelen er at jeg får mer tyngde bak slagene, så jeg stiller sterkt, selv om kondisjonen ikke er som den en gang var, forteller Ole Klemetsen.

Men 25 åringen Ullenes Hagen tror ikke Klemetsen er i spesielt god form før showkampen.

– Jeg tror kanskje ikke Klemetsen er i så veldig bra form, men han har enorm erfaring og et godt blikk, forteller Ullenes Hagen.

Klemetsen på sin side sier han er mest nysgjerrig på å se hvor god Ullenes Hagen er, og at han ser for seg å komme med innspill hvis han ser noe han kan bidra med.

Mest show, kanskje varig comeback

Og selv om det i første rekke dreier seg om showkamp utelukker ikke Klemetsen at han vender tilbake, og kanskje spesielt hvis proffboksing blir lovlig.

– Kanskje går jeg i ringen igjen. Det er i alle fall ingen tvil om at jeg har lyst til å ta del i proffboksingen på en eller annen måte hvis den blir lovlig i Norge, sier Ole «Lukkøye» til avisen.

Det er i dag ulovlig med proffboksing i Norge, norgesmesterskapet som skal arrangeres i Tønsberg går under betegnelsen «amatørboksing».

Flere nyheter fra Rogaland