NRK Meny
Normal

– Vi kommer til å ta den helt ut

Elise Halvorsen (15) og Eline Kristensen (16) la seg i kø foran Oilershallen natt til fredag. Dette blir deres femte Kaizers-konsert denne uken.

Elise og Eline

VIL FREMST: Elise og Eline har sovet utenfor Oilershallen natt til fredag, for å sikre seg å komme helt frem til scenen under kveldens Kaizers-konsert.

Foto: Siri Wichne Pedersen / NRK

– Vi kom klokken to natt til i dag. Vi tok med sovepose, dyne og pute, og så har vi sovet her, sier Elise til NRK.no.

De to jentene pleier ikke å sove i kø, men tenkte de skulle prøve det denne gangen, for å være sikre på å komme helt frem til scenen.

– Det er kjempeviktig. Dette er vår siste konsert som mindreårige, og det å stå fremme er en helt annen opplevelse enn å stå bak. Du får mye mer kontakt med bandet, og du er skikkelig med.

Femte konsert denne uken

Selv om både Elise og Eline har vært på fire Kaizers-konserter allerede denne uken, og til sammen rundt tjue hver, er de klare for en til.

– Jeg ser veldig frem til kveldens konsert. Det blir nok kjekt. I går var en kjempekonsert, så jeg satser på at denne blir enda litt bedre. Men det blir nok trist.

– Kaizers er nok selv klar over at dette blir den siste konserten for mange fans. Jeg håper at de derfor vil prøve å gjøre den mest mulig spesiell, og gi alt.

LES OGSÅ: – Det handler om å gi mye til folk, så får du mye tilbake

– Blodfansen vil ha gamle sanger

Eline håper helst at de spiller «Far til Datter» og «Drøm hardt», mens Elise håper på «Señor Torpedo» og «Du og Meg, Lou».

– Men det blir jo bra uansett. Jeg vet det blir spilt mye spesielt. Blodfansen vil jo ha det gamle, sier Eline.

LES OGSÅ: Kaizers i sin spede barndom

Jentene har vært på et par konserter denne uken, hvor det bare har blitt spilt nye sanger, og hvor publikum ikke har vært helt med. Derfor håper de på gamle sanger, og at publikum lar seg rive med.

– Og dere skal være et bra publikum?

– Ja, ja, ja. Vi tar den alltid helt ut. Sist onsdag var det bare jobbfolk her, men vi tok den helt ut.

kaizerskø

FLERE I KØ: Til sammen 15 personer har allerede stilt seg i kø foran Oilershallen fredag formiddag.

Foto: Siri Wichne Pedersen / NRK