NRK Meny
Normal

– Nå kan vi glemme gullet

Nå er luka opp til serieleder Lillestrøm for stor, mener Avaldsnes-trener Tom Nordlie.

Tom Nordlie

Tom Nordlie hadde drømt om gull i Toppserien, men nå har han avskrevet førsteplassen.

Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

– På de to siste kampene har vi kastet fire poeng i dass, sier Avaldsnes-trener Tom Nordlie.

Han var langt ifra fornøyd etter gårsdagens poengdeling mot Klepp. Kampen endte 1–1 etter scoring av Hege Hansen (Klepp) og Cecilie Pedersen (Avaldsnes). Avaldsnes fikk ett poeng, og luka opp til Lillestrøm økte til syv poeng.

– Vi var det klart beste laget. Klepp hadde en sjanse, og scoret på den. Jeg aner ikke hvor mange sjanser vi hadde, men det var mange.

Laster innhold, vennligst vent..

Konsentrerer seg om 2.-plassen

– Nå kan vi glemme gullet. Vi får jage utvikling og tenke på Champions League. Hvis vi fortsetter utviklinga, for vi har tatt mange steg siden i vår, får vi se hva Lillestrøm holder på med. Men nå er det såpass langt opp at vi får konsentrere oss om å holde Kolbotn, Røa, Klepp og Stabæk bak oss, sier Nordli.

Klepp-trener Jon Pall Palmason var enig i at Avaldsnes var best, og var veldig fornøyd med ett poeng mot naboen i Nord-Rogaland.

– Ett poeng var flott. Det var et ungt lag fra Klepp, og vi spilte med hjertet i dag og ga alt. Det er kjempeflott å være trener for lag som ikke gir opp. Jeg er verdens stolteste trener, sa han etter kampen.

Laster innhold, vennligst vent..