NRK Rogaland - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny
 • Arbeidsuhell på Klepp

  Det har vært et arbeidsuhell på Klepp. En person fikk et vindu over seg under lossing fra lastebil. Personen er kjørt til Stavanger universitetssjukehus i ambulanse.

 • Knapt flertall for motorpark

  Et knapt flertall i Karmøy kommunestyre gikk i kveld inn for å ekspropriere eiendom til motorsportanlegget Fjorden motorpark, som det har blitt brukt millioner på å planlegge. Motstanderne frykter støyen fra anlegget ved flyplassen på Karmøy.

  Fjord motorpark
  Foto: Fjord Motorpark (montasje)
 • Brann i garasje på Malmheim

  Brannvesenet har nå kontroll på en brann i en garasje på Malmheim i Sandnes. Brannvesenet fikk meldingen 18.07.

  Brann i garasje på Sandnes
  Foto: Heidi Karin Gilje Skog / NRK
 • Tom Cruise kommer én dag før

  Innspillingen av «Mission Impossible» på Preikestolen i Forsand er fremskyndet med én dag. Det populære turistmålet blir dermed helt stengt fra 7. til 9. november, skriver Stavanger Aftenblad. Forberedelsene til innspillingen på Preikestolen skal etter planen starte allerede i neste uke, torsdag 2. november.

 • Fleire hundre møtte opp

  Fleire hundre tilhengarar av Fjord Motorpark har i kveld møtt opp når kommunestyret i Karmøy skal avgjera framtida til motorparken. Politikarane skal nemleg avgjera om kommunen skal ekspropriera eigedom til motorsportanlegget, som det har blitt brukt millionar på å planlegga.

  Motorpark-engasjement på Karmøy
  Foto: Thomas Halleland / NRK
 • Bjarne Kvadsheim (Sp) vil utsette

  Bjarne Kvadsheim (Sp) vil på dagens bystyremøte gå inn for å utsette saken om plassering av ny brannstasjon i Lervik i Stavanger, opplyser politikeren til NRK. Det vil dermed etter all sannsynlighet bli flertall for utsettelse. Flere av beboerne i Østre bydel ønsker ikke brannstasjon i området.

  Lervig i Stavanger
  Foto: Helge Hundeide / NRK
Distriktsnyheter fra Rogaland. TV
Ettermiddagssending fra NRK Rogaland