NRK Rogaland – Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny
 • Vil granske havariet

  Fjord1 vil gjennomføre en egen gransking for å finne årsaken til røykutviklingen om bord i fergen Eid sist fredag i Lysefjorden. I dag konkluderte Sjøfartsdirektoratet foreløpig med at det ikke var brann, men maskinhavari. – Skadeomfanget er avgrenset, skriver Fjord1 i en pressemelding.

  Røyk frå brannen ombord i "Eid"-ferja i Lysefjorden
  Foto: Privat
 • Kontroll på brann

  Brannen ved en gjenvinningsstasjon på Geitaberget på Forus var ikke i en kvern, men i en container, retter politiet. Containeren stod inntil et bygg, men er nå fjernet. Det var metallgjenvinningsavfall i containeren.

 • «Thelma» nominert til ny pris

  Joachim Triers kritikerroste film "Thelma" er utpekt som Norges kandidat til Nordisk råds filmpris 2018. Stavangerskuespiller Eili Harboe spiller hovedrollen i filmen. Det er fjerde gang Trier er nominert til Nordisk råds filmpris.

  Thelma
  Foto: SF Norge
 • Åpner for buss igjen

  Busstraseen under motorvegen E39 i Stavanger, som ble stengt da en trailer kjørte av veien natt til tirsdag, vil bli åpnet igjen ved 14-tiden. Både de løse delene, og den delen av støyskjermen som falt ned i veien, er fjernet.

 • Brann i gjenvinningsstasjon

  Politiet fikk melding klokken 13.14 om en brann i en kvern i en gjenvinningsstasjonen på Geitaberget på Forus. Brannen skal være begrenset til selve maskinen. Både politi og brannvesen er ved gjenvinningsstasjonen.