NRK Rogaland - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny
 • Bil og syklist i kollisjon

  En bil og syklist kolliderte på Gausel i Stavanger onsdag morgen. Syklisten er tatt med av ambulanse for videre undersøkelse, og det ukjent hvor skadd syklisten ble. Trafikken flyter greit på stedet.

 • Ville godta poengtrekk

  Viking ville fått poengtrekk hvis ikke Samuel Adegbenro hadde blitt solgt til Rosenborg i sommer, skriver RA. Årsaken var klubbens svært anstrengte økonomi. Likevel var styret villig til å godta poengtrekk dersom Adegbenro ville fortsette i klubben.

  Samuel Adegbenro
  Foto: Jørgen Stenseth/RBK.no
 • Sa nei til nytt lønnstilbud

  Over 70 prosent av Fellesforbundets medlemmer i selskapet Kaefer Energy sa nei til et nytt lønnstilbud, skriver Aftenbladet. Dermed fortsetter gå sakte-aksjonen, der Fellesforbundets medlemmer jobber med 45 prosent innsats for 45 prosents lønn.

 • Jobbmesse på nett

  NAV tester for aller første gang ut digital jobbmesse og arrangerer i morgen en slik messe for over 220 ingeniører i Rogaland og Hordaland. Over 20 bedrifter som trenger arbeidskraft har meldt seg på. Underveis i jobbmessen kan de chatte med de ulike bedriftene.

 • Dobla influensadødsfall i fjor

  I førre sesong mista 1 700 menneske livet som følge av influensa i Norge. Dette er dobbelt så høgt som i ein gjennomsnittssesong, det seier Folkehelseinstituttet. Dei oppfordrar alle som er i risikogruppene om å vaksinere seg.

 • Høy fart på motorveien

  Politiet stanset en bilfører på E39 ved Solsplitten klokken 05.40 som ble målt til 132 km/t. Førerkortet til den 30 år gamle mannen ble beslaglagt.

Distriktsnyheter fra Rogaland. TV
Ettermiddagssending fra NRK Rogaland