NRK Rogaland - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny
 • Høy fart, men ingen promille

  Tre personer fikk bot etter å ha kjørt for fort på Madlaveien i Stavanger i dagtidlig. I to timer stod politiet langs veien og gjennomførte trafikk- og promillekontroll i begge kjøreretninger. Høyeste målte fart var 75 km/t i 60-sonen. Ingen av de kontrollerte bilistene kjørte promille.

 • Sauekjøttlagrene vokser igjen

  Sauenæringa har brukt 40 millioner kroner på å dumpe prisene, og kjøtt blir eksportert med tap. Likevel får oppføring av nye fjøs støtte, og kjøttlagrene vokser på nytt, skriver Nationen.

 • Alvorlig skadet etter fall

  En mann i slutten av 40-årene er alvorlig skadet etter at han falt falt fem meter fra en bro på Bryne, like før klokken åtte fredag kveld. Det var en politpatrulje som observerte mannen som klatret på broa over Arne Garborgsveg, og ble vitne til at mannen glapp taket og falt. Stavanger universitetssjukehus opplyser at tilstanden til mannen er alvorlig, men stabil.

 • Riggselskap permitterer 160 ansatte

  Riggselskapet Dolphin Drilling legger riggen Bideford Dolphin i opplag, og permitterer med det 160 ansatte. I juni sa selskapet opp 150 ansatte, etter at manglende oppdrag for riggen Borgland Dolphin. Denne gangen tror selskapet på nye kontrakter.

 • Oppretter politisak

  Trafikken ved Badedammen i Stavanger går som normalt igjen. Politiet har opprettet sak på fører av buss, en mann i 50 - årene, for ikke å ha overholdt vikeplikten.

Distriktsnyheter fra Rogaland. TV
Ettermiddagssending fra NRK Rogaland